Centigory a reszta swiata

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

Zablokowany
Awatar użytkownika
mysza82
Pseudoklimaciarz

Centigory a reszta swiata

Post autor: mysza82 »

Przeczytalem liste sedziowska, przeczytalem kto jest mortal, a kto baran, i nie znalazlem interesujace dla mnie odpowiedzi:):)...
Chce sobie pograc centami + hero na koniu:)...To w koncu dostaje zasade od regimentu, czy nie:):)...
Wiem ze tam napisaliscie ze to gleboki temat, i dajecie sobie luz:):)..

Ja uwazam ze powienien dostac zasade, minus jest taki ze ksiega jest z 6Ed, a rule z 7Ed... jak np w white lionach napisali ze heros dolaczony dostaje rule, to jest to juz w ksiedze armi z 7ed:):)...

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

1.Czy masz napisane, ze heros w centigorach dostaje "move through woods"?

2. Czy masz napisane, ze czołg lata?

Póki nie będzie jednoznacznie okreslone to chybiony pomysl- jezeli w WL jest taki dopisek, ze heros OTRZYMUJE bonus to ok. Z analogii, przy centigorach nie ma takowego zapisku, wiec odpada takowa opcja...

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Podpisuje sie pod powyzszym. w RB nie ma nigdzie wzmainki o tym ze heros dolaczony de regimentu dosataje jego zasade specjalna chyba ze jest do uscislone w AB.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

nie dostaje.

pzdr

Awatar użytkownika
mysza82
Pseudoklimaciarz

Post autor: mysza82 »

no i ok:)... wsumie zobaczylem ze w 6ed w HE tez jest napisane, ze heros dostaje bonus lazenia po lesie:):)...

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

zamykam

Zablokowany