a to obiecany giguś, malowany stosunkowo szybko, musze powiedziec ze pierwszy raz mialem do czynienia z takimi duzymi gladkimi powierzchniamy (do tego skory) i bylem lekko przerazony, ale jakos poszlo, jak? to juz wy ocencie
podkreslam tylko ze podstawka jest do skonczenia (chce tam dolozyc pare rzeczy), moze samemu gigantowi tez cos jeszcze doloze
niedlugo wrzuce jakies elfy i reszte ogrów
pozdro
GIANT by Dany
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
bardzo przyzwoity
pierwsze wrażenie - zachwyt
teraz dopatrujemy czego si emozna przyczepić
-wydaje mi się ze koncowa warstawa rozjaśnienia skóry nie była tak potrzebna (za jasna jest)
-a gdzie zdjęcie broni ?
reszta, zwłaszcza żółty i inne elementy gaci bardzo mi się podobają GJ!
teraz dopatrujemy czego si emozna przyczepić
-wydaje mi się ze koncowa warstawa rozjaśnienia skóry nie była tak potrzebna (za jasna jest)
-a gdzie zdjęcie broni ?
reszta, zwłaszcza żółty i inne elementy gaci bardzo mi się podobają GJ!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Figs bardzo fajny
Fajne ma szmaty na sobie (ten nebieski ladny )
Skora wypas (taka powinna byc ,a nie jak ludzie czesto maluja taka pomaranczowa ) ale ....... ta ostatnia warstwa istotnie moze ciut za jasna ale i tak super
Jako gracz TK musze sie przyczepic do kosci (czaszki) srednio ci wyszly i ten czerwony na lapie jakis taki dziwny
Podstawka jest duza i mozna bylo ja ciut lepiej zagospodarowac
Fajne ma szmaty na sobie (ten nebieski ladny )
Skora wypas (taka powinna byc ,a nie jak ludzie czesto maluja taka pomaranczowa ) ale ....... ta ostatnia warstwa istotnie moze ciut za jasna ale i tak super
Jako gracz TK musze sie przyczepic do kosci (czaszki) srednio ci wyszly i ten czerwony na lapie jakis taki dziwny
Podstawka jest duza i mozna bylo ja ciut lepiej zagospodarowac
Figurka pomalowana bardzo fajnie.
Efekt skóry jest taki "wytarty" ale mnie się podoba...
Pytanie do Szczurka...
Jak malujesz kości szkieletom ? ? ? Bo bardzo fajny efekt.. ;/, a ja gram VC i jeszcze kościaków nie malowałem a jakoś nie bardzo wiem jak mam ich maznąć ....
Efekt skóry jest taki "wytarty" ale mnie się podoba...
Pytanie do Szczurka...
Jak malujesz kości szkieletom ? ? ? Bo bardzo fajny efekt.. ;/, a ja gram VC i jeszcze kościaków nie malowałem a jakoś nie bardzo wiem jak mam ich maznąć ....