MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
mozemy zaaranzowac program dla tvn'u
opowiecie swoje historie, a program prowadzic bedzie ewa drzyzga 

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Powinien Misztal poprowadzić, on kiedyś miał w tefałenie program "urzekła mnie Twoja historia"
@Stefan: spokojnie, przeżyliśmy opowieści dziadków o WW2, to i przeżyjemy Wasze opowieści starobattlowe, z czasów w końcu - niewiele, ale jednak - od WW2 późniejszych

@Stefan: spokojnie, przeżyliśmy opowieści dziadków o WW2, to i przeżyjemy Wasze opowieści starobattlowe, z czasów w końcu - niewiele, ale jednak - od WW2 późniejszych

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ja wiem
ale nie wiem czy mam mowic 

DR byli z GW jako tako, chyba miałeś na myśli ich płaszcze? 
Ale to żaden njus, konwersje JJa są słynne także i wśród naszego pokolenia

Ale to żaden njus, konwersje JJa są słynne także i wśród naszego pokolenia

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nie mów.Jerzyn pisze:ja wiemale nie wiem czy mam mowic
Ponadto zaprzeczam jakoby te chusteczki były używane.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
da sie zrobic ten konkurs
to uloz pytanka 
kiedy stachu przyjezdzacie? w piatek juz? jestes mile widziany nawet juz w czwartek

kiedy stachu przyjezdzacie? w piatek juz? jestes mile widziany nawet juz w czwartek

No zalezy mi na wypełnieniu auta, jezeli znajde ekipe co w czwartek bedzie chciala przyjechac to spoko, tylko ze pozno wieczorem w czwartek moge dopiero bo gram w tenisa do 22.Jerzyn pisze:da sie zrobic ten konkursto uloz pytanka
Pozdro
spoko
to masz shina juz pewnie. sadze ze troche sie znajdzie 

tak
A mnie wypiźgało dziś w Abramowicach, co śmieszniejsze montowałem ogrzewanie podłogoweDZIK pisze:żeby tylko ciepło było w weekend tak jak dzisiaj w Lublinie jest