Stormboy - WIP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grafik
"Nie jestem powergamerem"

Stormboy - WIP

Post autor: Grafik »

Witam,
Wszelki komentarze mile widziane.
Przynajmniej będę wiedział co źle robię.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 lut 2008, o 09:55 przez Grafik, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2008, o 15:11 przez Kerim, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grafik

Post autor: Grafik »

No fakt kilka nadlewek jest, zdupiłem z tym sprawę, ehh no cóż, trudno, kolejnym razem lepiej oczyszczę figurkę.

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2008, o 15:10 przez Kerim, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

model ma nudną kolorystykę, nie przyciąga wogóle uwagi, brakuje mu 'focusa' czyli czegoś co skupia uwagę ogladającego i co jest głównym atutem modelu. jakiegoś akcentu kolorystycznego typu kratka, jakiś znaczek żółty.. podstawka również mogłaby mu sporo dać;)
kolor mięśni możnaby jeszcze pogłębić bo są małe kontrasty- głównie przyciemnić zagłębienia. jakieś obicia możnaby mu zrobić na czerwonym, trochę rdzy tam. drzewiec topora pomalowany jest na jeden kolor, trzeba to na pewno zmienić;) albo dodać mu teksturę drewnianą alobo coś... opaska na rece wygąda na nie wycieniowaną wogóle. minimum 3 kolory na każdym elemencie.
i spróbuj trochę lepiej oświetlić figurkę. na przykład nie widać wogóle czy spodnie są pocieniowane czy nie. czerwony na krawędziach trzeba też rozjaśnić.
na początek tyle;]

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

Dodaj mu troche jasniejszych warstw , napewno zyska

Awatar użytkownika
sojowy

Post autor: sojowy »

Lesthad ma rację, rozjaśnij bardziej. Wygląda na amerykańskiego gracza rugby. Moim zdaniem jest w porządku, ale bez wyrazu...

ODPOWIEDZ