Będą znały je jeszcze lepiejMaciek Paraszczak pisze:A co dostają Ogry przy wyborze zamku Akademia (Tower) w scenariuszu Heroes of Might and Magic?
(przypominam, że i tak znają wszystkie czary)
MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
a co dostają Dwarfy jak przeciwnik rzuci na miscaście rebounda? (przypominam że nie znają wogle czarów)Maciek Paraszczak pisze:A co dostają Ogry przy wyborze zamku Akademia (Tower) w scenariuszu Heroes of Might and Magic?
pewnie to samo co ogry przy wyborze zamku Akademii
Czyli zawsze na 3+Kruti pisze:Będą znały je jeszcze lepiejMaciek Paraszczak pisze:A co dostają Ogry przy wyborze zamku Akademia (Tower) w scenariuszu Heroes of Might and Magic?
to moze wylosowac jeden czar z lore of fire, ale bedzie go mogl rzucac na normalnych zasadach jak inne armie, a nie ogrowych. juz zmieniam w opisie, dzieki za przypomnienie 
czesc zamkow jest bezuzyteczna dla niektorych armii. np. stronghold dla bretki, ktora nie moze miec herosa na piechote(tzn jakiegos sensownego do walki)
czesc zamkow jest bezuzyteczna dla niektorych armii. np. stronghold dla bretki, ktora nie moze miec herosa na piechote(tzn jakiegos sensownego do walki)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Z racji tego, że Nilgar jedzie własnym wozem, mam dwa wolne miejsca w bryczce. Chętnych proszę o PM. Start oczywiście z Warszawy.
Zapewnione towarzystwo Świętej_Barbary i Waszego spaministratora
EDIT: Wyjazd w piątek wieczorem.
Zapewnione towarzystwo Świętej_Barbary i Waszego spaministratora
EDIT: Wyjazd w piątek wieczorem.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2008, o 12:31 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ogry też moga sobie Stronghold w d... wsadzić, bo każdy heros ma US3 :/Jerzyn pisze:to moze wylosowac jeden czar z lore of fire, ale bedzie go mogl rzucac na normalnych zasadach jak inne armie, a nie ogrowych. juz zmieniam w opisie, dzieki za przypomnienie
A Lore of Fire to fajny pomysł.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
update: potrzebuje 22 chaos warriors do krasi...ewentualnie 22 krasi
z tarczami, jezeli ktos ma wolnych będe bardzo zobowiązany 
- 4 karabiny
- Beast from the East
no problemoManfred pisze:porzyczy ktoś 2 imperialne działa z obsługą ?
karabin przybywam do Ciebie w piątek
przygotuj się na powtórkę konkursu wsadów ^^
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
kto komu bedzie wsadzal ? 
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Mam ogromna prosbe mialby ktos pozyczyc drzewca ?? Odwdziecze sie browarkiem 
Orki, oreczki, orczyce i orczątka
Dla koazdego cos milego 
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906