Zrób Sobie Bandę - konkurs mobilizacyjny.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Trzeba tupnąć nóżką;p i podforum będzie 

-
- Kretozord
na zdjęciu pełnych rozmiarów kliknij lewym i wybierz "kopiuj adres obrazka", dopiero to wklei w IMG
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Nie wygląda na młodzika. Podoba mi się kolorystyka, ale jakość zdjęć, jak napisałeś, nie jest najlepsza, czyt. za ciemne. Z tego co widzę w tych wielkich ciemnościach, to przed tobą jeszcze długa droga do mistrzostwa, jak i przede mną. Ale tak trzymaj!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Praca dosyć niestaranna, miejscami (rękawy) chyba za mało warstw farby bo podkład prześwituje.
Generalnie nie jest źle, bo rozwadniasz farbę, robisz rozjaśnienia itd. Popracuj przede wszystkim nad dokładnością.
Generalnie nie jest źle, bo rozwadniasz farbę, robisz rozjaśnienia itd. Popracuj przede wszystkim nad dokładnością.
Ale to chyba nie są młodzicy...Skavenblight pisze:Ale u WH młodzicy akurat nie są tacy plewni...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Kretozord
Zamieszczę tutaj mojego bardzo wczesnego wipa żeby nie było potem, że wziął się znikąd 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A widzisz. A ja właśnie gram strzeleckim Kislevem, 5 łuków, 2 kusze, 2 strzelby. Co z tego, że nie na turniej? Co z tego, że w kampanii ryzykowne? Co z tego, że młodzik nie ma strzeleckich skilli? Do hth idzie pierwszy i tak, ale jeśli coś po drodze ustrzeli, to miodzioTelchar pisze:Łuk na kislevskim młodziku - to profanacja.
Oni są do klepania w hth ewidentnie - skille siłowe, a brak strzeleckich. No i 2BS.

Skavenblight dobrze prawi. Po to jest towarzyskie granie, żeby korzystać z tego z czego zazwyczaj się nie korzysta - DP, dziwne skille, bronie typu strzelba, trucizny, narkotyki etc. a na turniej się idzie zazwyczaj utartym standardem.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Kretozord
Uzbrojenie niestandardowe, ale już trochę zaekspował i dostał quickshota i bs3 więc niszczy z łuku 

Bo to Youngblood i jeszcze nie zdążył się ubrudzić 

Jest bardzo ładny. Ale, do cholery jasnej, jak wyobrażasz sobie brodzenie w rynsztokach i błocie bez ubrudzenia skarpet? Może sam spróbujesz?
Ma bardzo ładnie pomalowaną twarz. Niebieski IMO jest bardzo, bardzo ładny. Piórko mi się nie podoba. Ja daje moim imperialistom na pióro ciemny szary a potem drybrusha białym. Efekt wychodzi fajny.
Myślę, że taki poziom malowania osiągnę już całkiem niedługo.

Myślę, że taki poziom malowania osiągnę już całkiem niedługo.