PMoTM 9 - Kroxigor
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMoTM 9 - Kroxigor
zabrałem sie za kroxigory
na razie są to zdjęcia silnie poglądowe bez wymodelowanych podstawek..a także pozycje kroxigorów nie są końcowe bo nie są przyklejone dlatego trzymany koleś w łapie na zdjęciu nie wisi idealnie pionowo ale będzie jak już ostatecznie ustawie go na podstawce... także jeszcze trochę rzeczy dojdzie
a o to fotki:
pozdrawiam
Krzysztof Adamczyk
na razie są to zdjęcia silnie poglądowe bez wymodelowanych podstawek..a także pozycje kroxigorów nie są końcowe bo nie są przyklejone dlatego trzymany koleś w łapie na zdjęciu nie wisi idealnie pionowo ale będzie jak już ostatecznie ustawie go na podstawce... także jeszcze trochę rzeczy dojdzie
a o to fotki:
pozdrawiam
Krzysztof Adamczyk
Ostatnio zmieniony 2 mar 2008, o 23:42 przez Mapet, łącznie zmieniany 3 razy.
tak jak martwy koń powinien mieć ... z racji że nie mam aparatu na zdjęcia będzie trzeba poczekać do końcaSexRocket pisze: zastanawia mnie tylko jedno bo na zadnym zdjeciu nie widac jak kon ma ulozone nogi?
no tak jak czegoś nie widać to na pewno tego nie maBulek pisze: Mi sie zdaja ze ten koń nie ma zadnej nogi.
trochę więcej wiary czy koń bez nóg byłby fajny?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Są naprawdę ekstra.
Ale do soboty się nie wyrobisz :]
do soboty zrobię jednego na bank i mam nadzieje, że to pozwoli sie załapać na konkursMłody pisze:Są naprawdę ekstra.
a ja myślałem nad tym długo i moim zdaniem nadadzą sie świetniewar2bone pisze:maczugi nie pasują do nich ale i tak chciałbym mieć takie kroxy Very Happy
proponuje popatrzeć na maczugi na GW...zasadniczo design podobny
moim zdaniem kwestia malowania
ale szanuje zdanie innych
pozdrawiam Mapet
a tam maczugi nie pasuja dobrze jest do tych 5e kroxow sa jak ulal napewno lepsze od tych uposledzonych toporkow ]:->
pomaluj pan jakos bedzie gites
pomaluj pan jakos bedzie gites
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.