Liście, listki, listeczki.. :)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Liście, listki, listeczki.. :)
Mam pytanko w kilku armiach , na kilku modelach widziałem b.fajne liście, jak je robicie ? Tzn jakieś pestki słysząłem - ale jakie ?
Aha i jak coś ciekawego podpowiecie (a wierze w was mości modelarze ) to prosze od razu o wskazówke gdzie to mozna zdobyć, kupić itp. i najlepiej jeszcze mneij wiećej za ile
Z góry wielkie dzięki i pozdro
Aha i jak coś ciekawego podpowiecie (a wierze w was mości modelarze ) to prosze od razu o wskazówke gdzie to mozna zdobyć, kupić itp. i najlepiej jeszcze mneij wiećej za ile
Z góry wielkie dzięki i pozdro
przekop galerie i odkop blog blessa potem luknij na lucznikow, troche nizej na ich podstawki i juz jest
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
ja kupilem w modelarskim takie nasionka za 3zl za taki sredni woreczek. Ogolnie starcza tego na bardzo duzo. tu jest fota jak to wyglada mniejwiecej na podstawkach. No jaosc fory jest srednia ale na przedzie jest dosc ostro zeby zobaczyc efekta
Gnoblarki w systemie jesiennym
Gnoblarki w systemie jesiennym
A co ? Dupy z domu się niechce ruszyć ?I czy jakiś sklep internetowy - wysyłkowy sprzedaje takie cos ?
Ja kupilem osbiscie w sklepie, niestety nie widze tego w ichnym sklepie internetowym ale sadze ze wystarczy wystosowac odpowiednie zapytanie ( najlepiej telefonicznie) to "staruszek" napewno cos wykombinuje.Daro pisze:O to mi chodziło - świetne
A w jaki msklepie to jest do kupienia (tzn. gdzie) ?
I czy jakiś sklep internetowy - wysyłkowy sprzedaje takie cos ?
Pozdro
http://www.bmj.pl/~alibimodele/index.php
No TomCio... czasami nie oplaca sie jechac 50km pociagniem czy autem zeby kupic cos za 3zl... chociaz przesylka i tak bedzie ponad koszt produktu.
-
- Powergamer Rozpiskowy
apropo podaj link z tymi listeczkami co są na tej stronce bo niemoge znaleść jeśli oczywiście morzesz:_)
-
- Powergamer Rozpiskowy
apropo podaj link z tymi listeczkami co są na tej stronce bo niemoge znaleść jeśli oczywiście morzesz:_)
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
ocho! widze ze nie tylko ja lubie tam zakupy robic :d
Wie ktoś gdzie w Warszawie można kupić te nasiona? bo ja przeszukałem już sporo modelarskich i nigdzie tego nie mieli...czy w ogóle gdzieś są dostępne?
Pytałem drogą mailową i w tym Gliwickim sklepie też już tego nie mają. Chciałem zrobić sobie podstawki pod WE, a nie mogę ich nawet teraz nazbierać, bo to chyba nieodpowiednia pora.
Pytałem drogą mailową i w tym Gliwickim sklepie też już tego nie mają. Chciałem zrobić sobie podstawki pod WE, a nie mogę ich nawet teraz nazbierać, bo to chyba nieodpowiednia pora.