PMoTM 9 - Kroxigor

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

war2bone pisze:maczugi nie pasują do nich ale i tak chciałbym mieć takie kroxy :D
Co moze pasowac lepiej do lizakow niz maczugi ???

Pasuja jak najbardziej.

Swietna robota Mapet , najbardziej podoba mi sie ten krox , ktory trzyma bretonca.

Naprawde jestem pelen podziwu co do Twoich umiejetnosci lepienia w gsie.

Czekam na pomalowane , pozdro

bartekk
Mudżahedin
Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia

Post autor: bartekk »

ale szybko i ładnie! mapet, we belive in you!

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

To i ja swój głos do ochów i achów dołącze ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

war2bone
Chuck Norris

Post autor: war2bone »

sorry wielkie dziś przeczytałem tego mojego posta i napisałem go w stylu jaki najbardziej nie lubię czyli wszystko jest super cacy a się przyczepiłem do jednej rzeczy,

czekam na wynik końcowy

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nie masz za co przepraszac , to jest twoje zdanie , aczkolwiek totalnie nie rozumie czemu maczugi ci nie pasuja do lizakow. Imho maczugi i prymitywne topory to rzeczy , ktore zdecydowanie najbardziej pasuja dla kroxow.

war2bone
Chuck Norris

no nie wiem sam zaczynam lizaki zbierać i jakoś te ich bronie nie są prymitywne, a na pewno nie są obitym kamieniem kawałkiem żelaza, no chyba że to kawałek złota obity brązem :D

oni mają swój własny styl w zbrojeniu, nawet nisko inteligentne kroxy
przeglądnąłem sobie podręczniki do 5 i 6 ed i nie zauważyłem tam nawet 1 arta z jakąś prymitywną bronią

no imho lizaki na tym polegają, że niby prymitywny ( era dinozaurów ) wygląd ale posiadają swój styl w craftowanych rzeczach, a wiem że Mapet może wykrzesać jakieś fajne lizakowe dwuraki

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

Ziemko pisze:Nie masz za co przepraszac , to jest twoje zdanie , aczkolwiek totalnie nie rozumie czemu maczugi ci nie pasuja do lizakow. Imho maczugi i prymitywne topory to rzeczy , ktore zdecydowanie najbardziej pasuja dla kroxow.
ale to sa kijowe maczugi ogrow :( mi sie bardziej podobaja takie chaosnickie...jakies cwiekowane kule itp... ale te tez sa niczego sobie...choc mowi...wolalbym inne ;] zobaczymy jak beda wygladac w kolorkach ;)

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

fajne fajne ale to juz mowilem czekam na pomalowany model zobaczymy czy w tej kwestii sie sprawisz tak samo dobrze :twisted:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
mdk66
Warzywo

Post autor: mdk66 »

Jesteś w tym świetny, mistrzu. Życzę następnych udancyh prac!

Pozdro.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

niezłe konwersje:) nie podobają mi się tylko bronie u gościa z 2 broniami, mało lizardmeńskie moim zdaniem.

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

Niestety udało mi sie skończyć tylo jednego pana :cry:
Przepraszam też za nie najładniesze zdjeicie ale jestem w domu z racji rocznicy rodziców i nie miałem dostępu do odpowiedniego sprzętu.
Figurka malowana pod cisnieniem, czyli tak jak nie lubię, ale mam nadzije, że jakoś ujdzie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdrawiam Krzysztof Adamczyk

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

szkoda ze na cisnienei wybrales najlepszy model ;) ale nie ma co jest ładny... zaczynam sie łamać na co bede glosowal..

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

jest świetny, ale mapet dżisas błagam... lepsze zdjęcia!

No i ten rycerz wygląda na niedopracowanego... wyciągnąc czerwony i zółty bo wygląda troche bezpłciowo ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Jagal pisze:jest świetny, ale mapet dżisas błagam... lepsze zdjęcia!

No i ten rycerz wygląda na niedopracowanego... wyciągnąc czerwony i zółty bo wygląda troche bezpłciowo ;)
też tak myślę, chodź to może być wina zdięc

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

net mi padł i posta zżarło, wiec drugi raz napisze krótko...
podstawce brakuje roślinek (sklep zoologiczny czy coś), albo GS- liany. ewentualnie wąż jakis który doda podstawce koloru, bo tak to wyglada podstawka trochę nudnawo mimo fajnej ruinki.
fajny spaczeń i złoty:)
krox wygląda mało groźnie. nie podoba mi się lewa ręka rycerza:/ no i nie wiem czy trzymając kogoś za hełm można go podnieść;) brakuje mi też drugiej części lancy żeby dopełnić historię która się kończy źle dla rycerza;) rycerz średnio pocieniowany- żółty, zielony, czerwony są bidne.
ale ogólnie figurka i tak na plus, jak do gry to przerasta poziomem standard, schludnie pomalowana, cały oddział powinien wyglądać really cool:)

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

Fajny fajny , podoba mi sie . Bretoniec odstaje poziomem od Kroxa , aha i zmien date w temacie :D widzial ktos kiedys 30.02 ?;d

Awatar użytkownika
slonkutno
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: slonkutno »

Lesthad pisze:Fajny fajny , podoba mi sie . Bretoniec odstaje poziomem od Kroxa , aha i zmien date w temacie :D widzial ktos kiedys 30.02 ?;d
cholera wyprzedziles mnie z ta data 30.02:D

ale zeby nie bylo oftopa to powiem tak: szkoda, ze tylko 1 pomalowales, tak jak pisali wczesniej bretoniec odstaje od kroksa, i nie przepadam za zielonymi kamieniami, chyba ze to jest warpstone
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]

Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Fajny krox. Taki kolorowy :)

war2bone
Chuck Norris

troszkę żółte światło co nie ?

ale wygląda zacnie - reszta też taka kolorystyka czy każdy z innego spawna ?

no i ta moja maczuga :D powiem tak, że ładnie pasuje do kolorystyki modelu ale dalej do lizaków mi nie pasuje :D

czekam na wszystkie koxy :D

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

i chyba to cisnienie ci nei wyszlo na dobre;/ twoej inne figsy maja dusze a ta kurcze ma no.... pol duszy:P ale i tak ladny model:)

ODPOWIEDZ