Moderatorzy i podfora
@Wafi
Przepraszam ,Pan z PIS-u ???
Przepraszam ,Pan z PIS-u ???
No faktycznie .He he. No trzeba sie uczyc od kolegow na wysokich stanowiskach panstwowych
Abstrahujac jacy sa ale 10 tys. co miesiac kosza wiec ..........
Hm, wydaje mi się, że spełniam oba wskazane powyżej warunki. Czyżbym więc był wspomnianym wyjątkiem? Czymże zatem zasłużyłem sobie na wyjątkowe traktowanie??Tomash pisze:W pierwszej turze moderatorami zostają Ci, którzy już na BP moderowali i zgłosili się wyraźnie (czy to w tym temacie, czy to przez PM) do moderowania tego samego działu (z jednym małym wyjątkiem).
Program "Tanie Border Princes"wafi pisze:Kurde nie ma to jak dobre kupczenie stanowiskami.
W razie czego dotlucze sie jeszcze kategori, zeby mozna bylo wiecej stolkow rozdac
Wszystko kwestia co z tego bedziemy miec
Oczywiście niczym sobie nie zasłużyłeś. Padłeś jedynie ofiarą sklerozy administracji i/lub lenistwa własnego, kiedy prosiliśmy (najpierw na NG, a potem tutaj) o napisanie kto co moderował za czasów poprzedniego BPraf pisze:Hm, wydaje mi się, że spełniam oba wskazane powyżej warunki. Czyżbym więc był wspomnianym wyjątkiem? Czymże zatem zasłużyłem sobie na wyjątkowe traktowanie??
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Hm, u mnie memoria nie bywa fragilis w tych sprawach...raf pisze:Zgłaszam swoją kandydaturę na moda Imperium. Kwalifikacje: gram Imperium od 1998 roku, a dzisiaj ma pocztą przyjść do mnie nowy podręcznik armijny.
Tomash pisze: Padłeś jedynie ofiarą sklerozy administracji i/lub lenistwa własnego, kiedy prosiliśmy (najpierw na NG, a potem tutaj) o napisanie kto co moderował za czasów poprzedniego BP
Memoria może i OK, ale nad czytaniem ze zrozumieniem będziemy jeszcze musieli popracowaćraf pisze:Hm, u mnie memoria nie bywa fragilis w tych sprawach...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
i jak z tym moderowaniem WE ?
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
zgłaszam swoja kandydature i przysiegam ze to nie ja zrobiłem dziecko Anecie K.
Tomash pisze:Tomash pisze: Padłeś jedynie ofiarą sklerozy administracji i/lub lenistwa własnego, kiedy prosiliśmy (najpierw na NG, a potem tutaj) o napisanie kto co moderował za czasów poprzedniego BPMemoria może i OK, ale nad czytaniem ze zrozumieniem będziemy jeszcze musieli popracowaćraf pisze:Hm, u mnie memoria nie bywa fragilis w tych sprawach...
Wstałem dzisiaj o 5.30...