MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
no widzisz, jak bys byl madry, to juz bys tu byl 

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
daj dzwonka jak bedziesz
znajdziemy ci robote

znajdziemy ci robote

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Łoki doki czekam z niecierpliwościaRobson pisze:karabin przybywam do Ciebie w piątekprzygotuj się na powtórkę konkursu wsadów ^^

rozpiske wyslalem, figurki skonczylem malowac wlasnie.
drzyjcie!
drzyjcie!
- 4 karabiny
- Beast from the East
TruePunk pisze: drzyjcie!

No dobra to ja mam takie pytanko. Zjawiam się w Lublinie w piątek późnym wieczorem będe samochodem, więc nigdzie po mnie wychodzić nie trzeba, ale pod jaki adres powinienem się zameldować? 

A licky boom boom down!!!
- 4 karabiny
- Beast from the East
Staramy się jakoś rozsądnie podzielić goścmi z Dzikiem. Tak więc jak nie macie nic przeciwko zapraszam do mnie na hacjendę. Fony kontaktowe macie podane wyżej. Przypominam o karimatach i spiworach.b_sk pisze:No dobra to ja mam takie pytanko. Zjawiam się w Lublinie w piątek późnym wieczorem będe samochodem, więc nigdzie po mnie wychodzić nie trzeba, ale pod jaki adres powinienem się zameldować?
- 4 karabiny
- Beast from the East
AA i ciepłe ubranoko bo w nocy robimy ognisko 

UWAGA!!! dla ludzi co przyjeżdżają w nocy w piątek - tel do Dzika to 661913264 - zapiszcie go sobie najlepiej wszyscy - jak będziecie w Lublinie to dzwońcie na ten numer - jak będzie wcześnie to sie wyjedzie po was, jak późno to taryfą na dres co poda Dzik - pzdr
- swieta_barbara
- habydysz
Supel, Jerzyn - a gdzie Wy bedziecie? I Purc? Budda jak rozumiem u Kondzia sie bawi? Co ogarniamy?
ja z moim bratem też tym pociągiem chyba przyjeżdżamy.Młody pisze:Własnie, mamy pociąg o 9.46 w Lublinie.
Takze mozemy sie nieco spoznic
znaczy on napewno, a ja walczę żeby jutro wpaść.
także jak coś trochę nas będzie do tych karniaków