MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
Awatar użytkownika
Motor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Motor »

Pilnie - kto ma pożyczyć 3 Globadierów?
Stawiam browara.
Aha w związku z tym, że puki co super komputer z top 25 ligi się nie zgłosił to to kto pierwszy zgłosi przy zapisach czelendza ten lepszy - Marian, b_sk
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

No to klamka zapadła - jade na 100%

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Trik 13 a nie 30 ?? :D
Karabin pamiętaj o charmatkach dla mnie

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

O ktorej rusza team warszawa w pt na lublin ? Team Bialystok (a raczej teamik, bo sie ludzie wykruszyli i bedzie nas tylko 4) z wawy wschodniej odjezdza o 17:24. Jakies wspolne chlanie pociagowe ??? 8)

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Panowie u kogo nocuje ekipa ze śląska znaczy się Truepunk, Cosmo. Dało by rady tam jeszcze jedną miejscówkę dla Pawlaka który ze śląska zabierał by się z nimi??
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

jesli mialem cos komus zabrac to prosze pokornie o przypominanie sie dzisiaj. bo z moja pamiecia nigdy za dobrze nie bylo

pzdr

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

jeszcze jedna sprawa ma ktoś 3 Swordmenów?? bo nie dam rady ich załatwić
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Karlee my mamy chyba 17.15 ??? z centralnego czyly pewnie ten sam :D

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

ej głąby dawajcie ze wschodniego, macie jeden bus spod centralnego a na luzie cały przedział zajmiemy!!!

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Manfred pisze:Karlee my mamy chyba 17.15 ??? z centralnego czyly pewnie ten sam :D
no z K-ce o 17 05 chyba jest :lol2

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

uznałem że jeżeli nie pojawię się jutro na dwóch seminariach to świat się nie zawali. Karabin, mogę się u Ciebie zameldowac? :P

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Supeł pisze:UWAGA!!! dla ludzi co przyjeżdżają w nocy w piątek - tel do Dzika to 661913264 - zapiszcie go sobie najlepiej wszyscy - jak będziecie w Lublinie to dzwońcie na ten numer - jak będzie wcześnie to sie wyjedzie po was, jak późno to taryfą na dres co poda Dzik - pzdr
Dokładnie - tyle że popołudniem i wieczorem będziemy z Jerzynem i Ekipą transportować stoliki i krzesła i ustawiać je na AOSie - blaty tereny i mapki dogrywać żeby w piątek już cała sala była gotowa. To może potrwać nawet do 24.00.Tak więc lepiej może jechać w piątek wieczorem na adres turniejowy - bo tam będziemy całą ekipą - a później już się rozdzieli ludzi - tak jak Karabin wspominał.

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Dokładny opis jak dotrzeć na miejsce turnieju by się przydał.
mam plakaty i oznaczenia na sam obiekt przygotowane - ale to - ze względu na działalność AOSu do wywieszenia chyba dopiero w piątek późno.

Jak wygląda sprawa z nagłośnieniem?
Wszelkie kwestie do mnie od teraz proszę już tylko smsami na podany wyżej numer kierować - znikam z sieci.

ZGŁĄSZAJCIE SIĘ JESZCZE LUDZIE

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

karl1299 pisze:Panowie u kogo nocuje ekipa ze śląska znaczy się Truepunk, Cosmo. Dało by rady tam jeszcze jedną miejscówkę dla Pawlaka który ze śląska zabierał by się z nimi??
ja tez sie wbiłem :)
to jak z noclegiem :wink:

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

dzwońcie do karabina na podany przez niego nr - zmieści się sporo ludzi ale warunki są wiejsko - lubelsko - zajebiste :D

właśnie tam jadę przetestować wam karabina :D hehehe

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

teraz do karabina dzwoncie na numer jego domku: 817577758
jutro w ciagu dnia: 885773525

ja juz czuje seppuku w moim brzuchu... ciezke jest zycie organizatora turniejow :evil:

ci przyjezdzajacy pozno w piatek proponuje spanie u dzika. reszta jak woli. u karabina na dzialce jest klimat stricte wendrowyczowski, jesli rozumiecie co to moze znaczyc :D

no i czekam na zgloszenia inkwizytora, bo na razie tylko holan sie zglosil na sedziego :P
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

zafael pewnie bedzie dzwonił do karabina to daj zanć ze 2 osoby :wink:
I druga sprawa panowie macie 5-4 flagellantów i 2 swordmenów do pozyczenia??

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Potrzebuje swarma i ratlinga! Ktoś poratuje?;)

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

a ja 5ki wildów :P sorry że jestem kolejnym plewą co prosi o pożyczenie

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

jest prosba organizacyjna:
jesli mozecie to wezcie jakies obuwie na zmiane na wypadek kiepskiej pogody na dworze, co by nie nanosic brudow za bardzo :P

mamy juz wynajety pub na sobotnie wieczor, zeby nie zrobic burdelu na aosie od razu(tam sa zajecie sportowe bodaj do 23), takze najpierw tam bedzie picie. bro kosztuje tam ponizej 3,5, takze luzik. robimy tam turniej po raz pierwszy i nie chcemy stracic od razu miejscowy, a jak przyjdziemy w nocy to juz bedzie tylko ciec, a z nim sie dogadamy :)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Zablokowany