Moje ostatnie prace
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moje ostatnie prace
Niedawno mazane, Warlord koledze, a Damsela swoja. Szkoda ze nie mam zblizenia na twarz.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2009, o 17:28 przez Kallessin, łącznie zmieniany 7 razy.
Damselka jest przepięgna. Cudo normalnie, zauroczyłem się
ładne prace małe fotki jak mozesz podrzuc wieksze
Damselka piękna Tyle ze na drugiej focie szyja konia dziwnie wygląda chyba za mocne rozjaśnienie w porównaniu do reszty końskiej skóry
Bardzo fajne, ale grzywa i ogon konika wyglądają na słabo wyciągnięte, a do tego troszkę zlewają się z uprzężą. Poza tym bardzo ładnie.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
muszę zapytać
jakich farbek używałeś?
jakich farbek używałeś?
- Chaoschild
- Chuck Norris
Damulka swietna...w szczegolnosci ze to i owo ze sukni jej wystaje:) Figurka naprawde lepsza niz od GW, kolory tez ladne.
Skaven troche jak na moj gust za czysty ale samo malowanie bardzo porzadne.
Skaven troche jak na moj gust za czysty ale samo malowanie bardzo porzadne.
Kon to scorched brown rozjasniany Intensive Brown (Reaper), suknia to snot green do scorpion green, a wlosy i grzywy to intensove brown rozjasniany Polished bone(Reaper).
Szkoda ze nie mam fot z przodu, babka naprawde niczego sobie a i kon ma strzalke.
Szkoda ze nie mam fot z przodu, babka naprawde niczego sobie a i kon ma strzalke.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ale kozacka ta laska!! Masara! Jak ja bym chciał tak umieć malować moje pustynne trupki... :/