PMotM 9 - Black knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM 9 - Black knights
Bez napinki, rycerze czarnego grala do moich bretońskich wąpierzy.
Bardzo lubię wzory grali, więc konwersja jest dość trywialna, gdzieniegdzie czachy i łby poległych wrogów, każdy ma płaszczyk przedłużony GSem, no i oczywiście muzyk prosty head swap + trąbka od oryginalnych bk, sztandar dorobiona lanca na czubku i kielich przerobiony na czachę.
Mieli wyglądać ładnie na stole i siać strach i w tym aspekcie jestem z nich zadowolony.
Mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu.
Pozdrawiam, Fedek.
Bardzo lubię wzory grali, więc konwersja jest dość trywialna, gdzieniegdzie czachy i łby poległych wrogów, każdy ma płaszczyk przedłużony GSem, no i oczywiście muzyk prosty head swap + trąbka od oryginalnych bk, sztandar dorobiona lanca na czubku i kielich przerobiony na czachę.
Mieli wyglądać ładnie na stole i siać strach i w tym aspekcie jestem z nich zadowolony.
Mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu.
Pozdrawiam, Fedek.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Juz wiem co to znaczy BLACK Knights
666% Zło i mrok
Napradę świetni! Oj chyba bedzie ciężki wybór w tym PMotM
666% Zło i mrok
Napradę świetni! Oj chyba bedzie ciężki wybór w tym PMotM
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mi też... z łezką w oku! Takiego łomotu jak oni to mi nikt nie spuściłRakso_The_Slayer pisze:przypomnieli mi sie Czarni Graale z Dark Omena
Nie tyle śnieg, co ogólnie podstawki są dość "płaskie" - nie takie mhroczne jak figurkiRakso_The_Slayer pisze:jedynie snieg jest jakis taki... ble
Ale i tak są super
No klasa sama w sobie poprostu.
Schludnie, równo... no świetne - osobiście myślę że wszystko wyszło tak jak miało. Tylko do jednego się przyczepię- płyty na głowach koni. Jak dla mnie mogłyby być trochę większe różnice w cieniowaniu.
Ale ogół- pierwsza klasa
A śnieg wygląda jak prawdziwy
Schludnie, równo... no świetne - osobiście myślę że wszystko wyszło tak jak miało. Tylko do jednego się przyczepię- płyty na głowach koni. Jak dla mnie mogłyby być trochę większe różnice w cieniowaniu.
Ale ogół- pierwsza klasa
A śnieg wygląda jak prawdziwy
-
- Kretozord
Banner jest bezkonkurencyjnie najlepszy.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
fajni ale bretnia jakos tak mi do bk nie pasuje nie wiem dlaczego
no i jakim cudem snieg jest na takie pieknej zielonej oczojebnej trawce
no i jakim cudem snieg jest na takie pieknej zielonej oczojebnej trawce
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Figurki mi sie bardzo podobaja , tylko podstawki mogles zrobic inaczej , te platy w sniegu mogly tworzyc jedna spojna calosc . Bo teraz sie tak urywaja. Jezeli wiesz o co mi chodzi . Na 4 kolesiach jest juz tak zrobione ale nie do konca tez . Chyba ze maja jakas dioramke dla siebie i w nia sa elegancko wpasowani , to wracam honor !
Tworzą, tylko Muk który robił zdjęcie ustawił ich nie w kolejności i są 'urwani' tworzą nawet całość z powstającym tylnym rzędem i movement trayem.te platy w sniegu mogly tworzyc jedna spojna calosc
Nie za bardzo wiem o co chodzi, może nie widać tego na zdjęciu, ale te promyczki są cieniowane od 50/50 chaos black i scab red do blood red.zero cieniow
Jutro mogę wrzucić zbliżenie.