Snotlingi
Moderator: Kołata
Snotlingi
Ostatnio dowiedzialem sie, ze troche inaczej rozumuje zasade przechodzenia testow paniki . Teraz mysle nad tym jakie zastosowania maja snotlingi?
Slyszalem kiedys ze moga byc jako przeszkadzajka. Ale czy np. oplaca sie je zaslaniac i isc na wroga po to aby go nimi zaszarzowac czy przeszkodzic mu w czyms? Dzieki za odpowiedzi.
Pozdro
Slyszalem kiedys ze moga byc jako przeszkadzajka. Ale czy np. oplaca sie je zaslaniac i isc na wroga po to aby go nimi zaszarzowac czy przeszkodzic mu w czyms? Dzieki za odpowiedzi.
Pozdro
U mnie snoty są do trzymania szamanów ze stopą w bezpiecznym bardzo oddalonym miejscu od wszelkich rzeczy, które biją zazwyczaj las, za górką czy nawet róg stołu ^^
- monsterstar
- Chuck Norris
Ja ich używam jako przeszkadzajki. Stoją sobie takie 2 bazy snotów przed boyzami albo black orkami i nie daje zaszarzowac wrogu na ten odział albo jeżeli przeciwnik nie jest ogarniety to robie nimi tak żeby sobie na nich zaszarżował a ja wtedy uciekam i jak sie poszczesci to od boku wiechać boyzami
pzdr monsterstar
pzdr monsterstar
Ja ostatnio takze zaczalem uzywac Snotow i odnalazlem jeszcze jedno ich zastosowanie i uwazam, ze jest to jedna z ich najlepszych, jesli nie najlepsza cecha. Otoz daja one nam duza przewage w momencie rozstawiania - majac dwie takie jednostki wydamy tylko 80 pkt, a mamy juz dwie maloznaczace jednostki do przodu - doliczajac do tego np. 2 fasty osiagamy duza przewage w rozstawieniu, bo wystawiajac na poczatku te 4 jednostki przeciwnik czesto bedzie musial zaczac wystawiac juz swoje bardziej znaczace oddzialy, co oczywiscie duzo nam pomaga.
Tzn. co masz na myśli??...jak w oddziale snotów mozesz trzymać szamana??Leszczu pisze:U mnie snoty są do trzymania szamanów ze stopą w bezpiecznym bardzo oddalonym miejscu od wszelkich rzeczy, które biją zazwyczaj las, za górką czy nawet róg stołu ^^
ja ostatnio taktycznie zaszarzowalem snotami na wolfriderow kolaty.
dzieci, nie robcie tego w domu - to nie jest dobra da plan
dzieci, nie robcie tego w domu - to nie jest dobra da plan
- swieta_barbara
- habydysz
O, ciekawe. Zawsze fasty zostawiam na koniec.Crimsoner pisze:doliczajac do tego np. 2 fasty osiagamy duza przewage w rozstawieniu