PMOTM 9 - Zabójcy z Karak Zankaraz
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
PMOTM 9 - Zabójcy z Karak Zankaraz
niedokończeni ale już raczej nie zdaże nic zrobic z nimi. Niektórzy mieli okazje widziec na żywo
oto przed wami Zabójcy z Karak Zankaraz
sorrki za nienajlepsze zdjęcia ale przy kiepskim świetle robione...
oto przed wami Zabójcy z Karak Zankaraz
sorrki za nienajlepsze zdjęcia ale przy kiepskim świetle robione...
No, nareszcie
Bardzo ładny oddział, podoba mi się. Twój NMM już mi wpada w oko, wiem, że to Twoje za każdym razem. No chyba, że w trakcie doskonalenia zmienisz trochę koncepcję Bardzo podoba mi się głowa trolla na sztandarze, złoty NMM jest trochę "żółtawy" i troszeczkę zlewa się z kośćmi, ale mimo to widać, że to złoto. Rudy zarost mógłby dostać trochę cieni przy ciele, ale to szczegół, wyszedł równo i bardzo żywo. Głowa smoka DE na podstawce jest bardzo dobrym pomysłem. Brdazo tu pasuje, udało Ci się ją odpowiednio wkomponować w całość, stanowi swoiste "centrum uwagi" i wywyższa championa
Bardzo podoba mi się biżuteria krasnoluda na drugim zdjęciu od dołu, niebieskie i czerwone kamienie wyszły bardzo ładnie
Zwrócę jednak uwagę na rogi i zęby "smoka". O ile NMM na broni i klejnotach jest ładnie wyprowadzony do rozjaśnień, o tyle kościane elementy głowy mają już tego mniej... Szczególnie to widać na zębach, ale w sumie musiałeś zdążyć z pracą na konkurs
Podstawka ładnie się komponuje i jest dość urozmaicona
Całość bardzo mi się podoba i prezentuje się świetnie, tym bardziej, że jest to cały oddział, a nie pojedynczy model.
A zdjęcia są całkiem udane, nie narzekaj
Pozdrawiam
Sławol
Bardzo ładny oddział, podoba mi się. Twój NMM już mi wpada w oko, wiem, że to Twoje za każdym razem. No chyba, że w trakcie doskonalenia zmienisz trochę koncepcję Bardzo podoba mi się głowa trolla na sztandarze, złoty NMM jest trochę "żółtawy" i troszeczkę zlewa się z kośćmi, ale mimo to widać, że to złoto. Rudy zarost mógłby dostać trochę cieni przy ciele, ale to szczegół, wyszedł równo i bardzo żywo. Głowa smoka DE na podstawce jest bardzo dobrym pomysłem. Brdazo tu pasuje, udało Ci się ją odpowiednio wkomponować w całość, stanowi swoiste "centrum uwagi" i wywyższa championa
Bardzo podoba mi się biżuteria krasnoluda na drugim zdjęciu od dołu, niebieskie i czerwone kamienie wyszły bardzo ładnie
Zwrócę jednak uwagę na rogi i zęby "smoka". O ile NMM na broni i klejnotach jest ładnie wyprowadzony do rozjaśnień, o tyle kościane elementy głowy mają już tego mniej... Szczególnie to widać na zębach, ale w sumie musiałeś zdążyć z pracą na konkurs
Podstawka ładnie się komponuje i jest dość urozmaicona
Całość bardzo mi się podoba i prezentuje się świetnie, tym bardziej, że jest to cały oddział, a nie pojedynczy model.
A zdjęcia są całkiem udane, nie narzekaj
Pozdrawiam
Sławol
- monsterstar
- Chuck Norris
Ci Sleyerzy są wyrąbani w kosmos sa poprostu cudni co tu więcej mówić.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja to bym chcial aby moje dwarfy byly tak niedokonczoneRakso_The_Slayer pisze:niedokończeni ale już raczej nie zdaże nic zrobic z nimi. Niektórzy mieli okazje widziec na żywo
Czy mi sie wydaje, czy gobsowi krew leci z nosa?
Co tu duzo mowic, chyba juz wiem komu trzea oddac glos
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
hmm... nie rozumiem czemu nie fair... w końcu nie ma zakazu i kazdy może dac taka serie, żeby lepiej było widac co i jak.Fanatyk pisze:Po raz kolejny nie zaakceptuję zdjęcia jak go nie okroisz. Chodzi o to żebym mógł tylko jedno dać. Bo cała seria jest nie fair wobec innych.
Ale niech Ci będzie... specialy for you Fanatyk
lepiej?
no niezle niezle ]:-> toporki swietnie wyszly
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Flint Fireforge
- Wałkarz
Rakso twoje figurki są po prostu świetne. NMM wychodzi Ci naprawdę rewelacyjnie. Slayer na smoczym łebku bardzo mi się podoba a i reszta kompanii na bardzo wysokim poziomie pomalowana. Gra takimi figsami lub z takimi figsami to czysta przyjemność. Bardzo chciałbym kiedyś zpbaczyć te cudeńka na żywo. Nieźle podniosłeś poprzeczkę, aczkolwiek pozostałe prace są również bardzo fajne. Teraz to mam dylemat na kogo głosować.