PMoTM 9 - Kroxigor
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no co by tu ten ]:->
oj mapet te kroxy sa naprawde fajoskie
oj mapet te kroxy sa naprawde fajoskie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Phoenix pisze: Ładny mocny TT.
widać, że ostatnio TT strasznie poszybował w górę, być może sięga już 9 na CMoN, osobiście zastanawiam się na kogo zagłosować i to będzie raczej ten kroxik
dobrze, że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł żeby go do bejcy wrzucić
Pozdro dla wszystkich wymiataczy ( bez Phoenix'a bo on jest nim )
błekitna skora i rozowe luski- cos co budzi przerazenie!!
konwersja mnie wgniotla w ziemie, ale malowanie chyba neistety troche odstaje kolorystyka mi sie nie podoba (ale to kwestia gustu).
ja bym tym luskom nadal "chropowatosci" malowaniem. (takimi cienkimi podluznymi liniami) bo teraz wyglada jak maskotka raczej
pozdrawiam.
konwersja mnie wgniotla w ziemie, ale malowanie chyba neistety troche odstaje kolorystyka mi sie nie podoba (ale to kwestia gustu).
ja bym tym luskom nadal "chropowatosci" malowaniem. (takimi cienkimi podluznymi liniami) bo teraz wyglada jak maskotka raczej
pozdrawiam.
Świetne konwersje i malowanie!! Jedyne co mi się nieco mniej podoba to metaliki na bretońskim rycerzu, ale po za tym bomba! Zielony na młocie bardzo soczysty
Muszę przyznać, że sam jestem wielkim fanem takich zabiegów - czyli przedstawiania różnych miniscenek.
Uważam, że konwersje i pomysł są wyborne.
Niestety ubolewam nad faktem, że z powodu pośpiechu malowanie cierpi. Jeśli chodzi o samego koxa, to jest bardzo ładny, kolorowy, soczysty, ogólnie pasuje, natomiast podstawka i bretończyk są z innej bajki.
Podstawka jest niestaranna, blada, ogólnie zieje drybrushem *tfu!*, to samo rycerz, metaliki są płaskie, za brudne. Kolory jakby dodane na siłę (zielone paski też). W niektórych miejscach nie ma blackliningu (chorągiewka na hełmie na przykład).
Mimo wszystko, na stół super.
Gratuluję i pozdrawiam.
Uważam, że konwersje i pomysł są wyborne.
Niestety ubolewam nad faktem, że z powodu pośpiechu malowanie cierpi. Jeśli chodzi o samego koxa, to jest bardzo ładny, kolorowy, soczysty, ogólnie pasuje, natomiast podstawka i bretończyk są z innej bajki.
Podstawka jest niestaranna, blada, ogólnie zieje drybrushem *tfu!*, to samo rycerz, metaliki są płaskie, za brudne. Kolory jakby dodane na siłę (zielone paski też). W niektórych miejscach nie ma blackliningu (chorągiewka na hełmie na przykład).
Mimo wszystko, na stół super.
Gratuluję i pozdrawiam.
dzieki mapet za lepsze fotki :*
teraz to sie jakos prezentuje Mój glos masz
teraz to sie jakos prezentuje Mój glos masz
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,