Inch High Games

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

To jeszcze dla mnie 10-pack savage bez command grupy.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

gadajcie z Nilgar, on jest w stanie wam o sciagnać z US :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

To oni nie są z przypadkiem z Sigapuru (albo Tajwanu) .... w kazdym razie z tamtych okolic?

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

dazynt meter jak mawiają londyńscy górale. to jak ktoś jest mocno zdecydowany zapraszam na priv - zamówienia zbieram do wtorku, wyślę jak tylko dostanę na konto pieniążki (zakładam, że będzie to czwartek żebym w piątek mógł pchnąć zamówienie, później przez tydzień bawię w Krakowie, więc nie w głowie mi będą orki :wink: )
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

pytanie czy ten dolar wyjdzie po 2,5zl czy tak jak pisales 4,5 (z clem), jak po 2,5 to napewno sie zdecyduje, jak po 4,5 to napewno nie, bo mnie nie nagli...

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Przy obecnych cenach dolar może wyjść w okolicach 3,5 jeśli przesyłka wpadnie na cło (liczę tylko VAT, cło + opłaty pocztowe i celne). Jesteście pewni, że przy zamówieniu powyżej 60 USD fracht z Singapuru do Polski jest gratis?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

For orders with an order value of more than US$60.00,
we are offering free shipping!

nie ma zadnego ps, gwiazdki ani malego druczku. przynajmniej ja nie widze ;p

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Takie rzeczy z mojego doświadczenia wychodzą najczęściej dopiero jak próbujesz wklepać adres przy składaniu zamówienia ale bądźmy dobrej myśli :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

Sory za lekką upierdliwość, ale to maksymalne 3,5 PLN to tak w ilu % pewne ?

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Ja jestem zawodowym pesymistą, więc mnie może nie pytaj :wink: Optymistycznie jakieś 75% - pozostałe to wzrost ceny dolara (bo podatek i cło płaci się według aktualnego kursu) i jeśli przesyłka nie okaże się darmowa, bo wtedy będzie trzeba jakoś te koszta podzielić. Na razie jest trzech zdecydowanych im więcej tym ewentualne koszta dodatkowe niższe.
Jeszcze oczywiście dojdzie koszt przesyłek z Wawki do Waszych mieszkań ale to chyba max 8 zeta za paczkę
Jak mam dalej zniechęcać to dodam, że nie wiem ile idzie paczka z Singapuru i czy zamiast orków nie przyślą słoników i w ogóle czy się świat nie zawali w związku ze strajkiem celników 8)

i na koniec oczywiście nie chcę być wszystkiemu winien, na codzień jestem dużo większym pesymistą :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Hi Kuba,
Yes, if you order more than US$60 worth of our products from our website, you will enjoy free shipping to Poland.

Warmest Regards,
Andy
Inch High Games
To tyle w kwestii przesylek (;
A sloniki zamiast orkow tez nie sa takie zle. To zamawiamy? :P

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Tak, trzeba korzystać póki się charlie nie zorientują ile będą do tego dokładać :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

To jak, kasa do Ciebie, Nilgar, czy jakoś inaczej? Bo chciałbym się na te orkasy załapać :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Wychodzi na to, że do mnie. Wszyscy chętni dostali już PMki z informacją o numerze konta, konto jest dolarowe więc proszę o wpłaty w dolarach (tak chyba będzie przejrzyściej). Na razie płacimy tylko za figurki, więc każdy wie ile i za co. Żeby było mi łatwiej przesyłajcie mi proszę jakieś potwierdzenia - będę starał się na bieżąco informować o stanie.

Na razie dostałem zamówienia od sześciu chętnych: Bless, Toudi, TruePunk, Charki, Blady i Kołata

Tobie Antonio wysyłam PM in advance ale daj mi znać ile i czego chcesz

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

no ekipa, wyskakiwas z kasy, Singapur czeka na nas ;p

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Jak figurki dotrą to się pochwalcie, mile widziane fotki Savagy :) Nilgar, czy będzie robione kolejne zamówienie? Pisałbym się na sporo Savagy, a jak się nie uda to będę konwertował tych z GW (dodam włócznie z regimentu Orc Boyz).
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

Minotaury bardzo wesole ;) No i wygladaja jak prawdziwy minotaur wygladac powinien :D

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Informacja dla Interesariuszy (bo jakiś czas mnie nie było, a pewnie się niecierpliwicie): mam potwierdzenie, że zamówienie przyjęte, a Wasze pieniążki dotarły do Singapuru. Najważniejsze niestety ciągle przed nami, bo ani nie wiem ile to będzie do nas jechać (IHG nie byli w stanie określić) ani jak tu na miejscu zostanie potraktowane przez wiecie już kogo ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Ok, dzieki za info. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubunio
Wałkarz

Post autor: Kubunio »

no i jak, dostaliście te figsy? Może są chętni na kolejne zamówienie (oczywiście pod warunkiem, że Nilgar pomoże)?

ODPOWIEDZ