MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

to jak prawdziwi szkoci :D

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

To ja troche spóźniony raport.

Dla mnie ten turniej to był jakiś Grand Master , ilość pozytywnej energi w tym mieście tego dnia była niesamowita.

Specjalne podziękowania dla Dzika za nocleg i dla ludzi z noclegu za zabawę w pytania .
Teraz indywidualnie lecimy:
Jankielowi i jego Żonie przeprosiaczek za namawianie ich przez pół godziny do nazwania syna Malekith , Dastorowi przeprosiaczek że czasem pare jego figsów nie stało prosto a i zdażyło się że coś spadło ze stołu (ale to głównie pedrosowe ;P )
Mały przeprosiaczek dla B_sk za zajęcie mu miejsca w taksówce i Karleemu za nie zwrócenie kasy za przejazd (ale mu się odwdzięcze jeszcze)

Największe dzięki odemnie należą się mojej dzielnej ekipie która znosiła moje towarzystwo przez 3dni i dzielnie zbierała ze mną pieniądze harmonijką .
Czyli dla Linuxa Mistrza kareoke , mojej mamy Bartysa Dastora człowieka zamuły, Semiego najlepsze drinki , Mariana łagodnego, Kotleta trolla , Herr Manfreda , Mobiego Chorego i Tigera spaczonego.
oraz dla wspaniałych ludzi z frontu wschodniego
Wielkie dzięki Dudiemu za to że jest naprawdę świetnym kolesiem i za rozkminy nocne.

Dzięki należą się również ludziom na sali za wspólne śpiewanie piosenki o tańczeniu aż mnie bolą kolana (mam nagrane to :P)

Dzięki też dla Barbary za nocne erotyczne historie z jego bratem i dla Tomasha za przyjęcie challenga na psioniczny pojedynek , no i OFC dla mego kochanego Mariana za Apap w niedziele rano :*
Pozdrawiam też Analnego Doktora i nie moge wyjśc z podziwu że wydał na swój sprzęt 95zł!
Pozdrawiam też gorąco Mikołaja z 350 XG za wielką klase przy strasznych rzutach i za najmniej stresową bitwę na turnieju i licze że kiedyś jeszcze zagramy z normalnymi rzutami.
Pozdrawiam również 2 dziewczyny z miasta które dały nam 2zł za grę na harmonijce .

najprawde dla mnie ten turniej to GRAND MASTER tylko noc za krótka i przykro mi że miejscówka się spaliła

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Kurde mac! Zajebiaszczy tur!

Chlopaki, bawilem sie swietnie, organizacja jak zwykle na najwyzszym poziomie (Jerzyn, Supel, Szorstki, Dzik - jestescie boscy). Jesli Lublin sie nie wypali, mozecie na mnie liczyc na kazdym masterze, a jesli zrobicie jakiegos ciekawego lokala, zapewne tez sie pojawie.

Moje osobiste podziekowania i wyrazy uznania dla:
- Karabina - za nocleg, za to ze jest zajebistym ziomkiem do zabawy i ogolnie daje rade.
- Tomasha i Nilgara - za transport
- Supla - za ogarniecie Tomasha wspolne i to, ze nie straciles przy tym dobrego nastroju, puszczales te wszystkie beznadziejne kawalki i zachowales usmiech na twarzy
- Crusa - ziom, nie wiem jak Ty wygrywasz wszystkie te tury, jestes prawdziwym Master of Czoko; dzieki rowniez za fajny czas spedzony w knajpie i rozmowy o zyciu i w ogole ^^
- Marty, siostry Kondzia - za dowiezienie naszych dup na dzialke i wysmienity bufecik
- przeciwnikow - za fajne, niestresowe bitwy na dobrym poziomie. Debek rox - w 3 turze wycisnal ze mna 2400:200 8-] mega plew, dobrze chociaz, ze to kolega z klubu ^^
- ekipy wieczornej: Fischa, Esco (w Twoje rece perswaduje!), Buddy (zawody symultaniczne u Kondzia rox), Stasia, Robsona, Duka, Greena, Supla, Bartka Skalskiego, Jasia, Oskara, Kosza i innych, ktorych obecnie juz moze troche nie pamietam, ale na pewno zaliczylem - chlopaki, jestescie zajebisci! Zabawa byla super, widzimy sie na Wielkiej Inkwizycji, tym razem juz na szczescie zupelnie bezalkoholowo.

Pozdro i jeszcze raz wielkie dzieki dla organizatorow!

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Turniej fajny :) Ci co nieprzybyli niech żałują bo jest czego :D

Do gry sie zbytnio nie przykładałem czego skutkiem jest miejsce i punkty z bitew :P Ale jak tu normalnie grać skoro ma się turbokaca a przez ostatnie trzy noce przespałem 10 godzin.

Podziękowania:
-Dla przeciwników za grę i fajną zabawę.
-Karabina za nocleg na ranczu i oprowadzenie po lochu.
-Wieczornej ekipy z rancza,Paźdzoch,Duke,Shino,Oskar,Karabin,Budda,Barbara i wielu innych.
-Wieczornej ekipy z sali Jasiu,Marian,Szorstki,Karlle,Bs k i całej reszty.
-Jerzyna,Supła i Dzika za zaangażowanie w organizację tego turnieju.Podziwiam was chłopaki :D
-Paniom ze sklepika.

W imieniu wszystkich ludzi z Lublina i okolic zapraszam za rok.I do zobaczenia na Wielkiej Inkwizycji!!!

Pozdro!!!

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Dziekuje wszystkim uczestnikom za przybycie na turniej. To Wy stworzyliscie tak fajna atmosfera. Szacunek Ekipie z Trojmiasta i Graczom za Slaska, Wrocka, Osmiornicy oraz Krakowa za przyjazd z tak daleka
Dzieki Jerzynowi za zaangazowanie, sedziowanie test wiedzy oraz walke o turniej do ostatnich sil. Dzieki Suplowi za to ze jednoczesnie byl graczem, organizatorem, dbal o porzadek, rozkrecal zabawe i pamietal o wielu sprawach. Dzieki Szorstkiemu za pomoc przez caly turniej, godziny spedzone na dzwiganiu sprzetu zalatwianie transportu itp - jestes Spoko Gosc.
Podziekowania dla Grodzia i Tocza ktorzy przed turniejem pokazali starszym kolegom jak mozna pomagac przy turnieju i ile baltow mozna przeniesc. Dzieki Krzyskowi Markowi za pomoc.
Uznanie dla Idy i Jedrzeja, ktorzy poswiecili bardzo wiele czasu pomagajac przy wielu kwestiach - Im zawdzieczamy ze tereny byly tak dobrze uzgodnione z mapkami.
R. E. S. P. E. C. T dla Bartka Skalskiego. B sk jestes dla mnie wzorem postepowania - jezeli chodzi o pomoc i zaangazowanie w turniej - na ktory jechales tak daleko. Czasem jaki TY poswieciles na pomoc nam przed i po turnieju mozna obdzielic tabun ludzi.
Swieta Barbara - czowiek - orkiestra - nie dosc ze pomagal przy turnieju - to jeszcze dbal o porzadek i dyscypline - byl dla niektorych jak srogi ojciec.
dziekuje Mackowi Morycowi, Grzeskowi Kulakowskiemu , Kamilowi Zinczukowi, Tarasiowi, Dudiemu, Krecikowi za posrednia i bezposrednia pomoc w ograqnizacji tego mastera
Specjalne podziekowania dla Karabina i Jego Rodziny. Byliscie Super.
Dzieki Manfredowi, Kotletowi, Kielonowi , Greenowi, Jasioowi,Mobiemu i Trikkowi - za to jakimi sa Ludzmi i jak potrafia sie bawic.
[/list]

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

zeby nie bylo, to podpowiem i poprawie: to nie grodzio, tylko Górken pomagal(grodzio nam pomagal przy wozeniu stolow na mdku)
mackowi krzyskowi, a nie markowi ;)
dołączam sie i niedlugo skrobne cos podobnego :]
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Niech ktos zapoda jeszcze filmik naszego Idola spiewajacego na Karaoke w KFC :D

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

hehe popieram Karleego mistrz karaoke musi być Jasiu zapodaj ten filmik
Dziku pisze jeszcze raz tur świetny, jak bym mógł to zrobiłbym 10 masterów w Lublinie i 2 w W-wie :D

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

A po co dwa w wawie ? I tak cala wawa w Lublinie byla :P

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

hehe dzięki panowie :D

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Dawać Linuxa :D

Hycki
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Hycki »

kiedy następny master, bo w konu chce się wybrać na jakiś poważny turniej. Znudziło mnie klepanie miejscowych dzieciaków ;)

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

WI warszawa

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

JASIU - właśnie obejrzałem twoje filmy i zdjęcia -NIE WAZ MI SIE ICH PUBLIKOWAĆ - zwłaszcza te z niedbalem, z linkiem jak chcesz daj ,ale człowieku ostrożnie bo kryminał mamy obaj...

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

DZIK pisze:
Podziekowania dla Grodzia i Tocza
[/list]
Grodzia nie było :P jak coś to górkena:PP sorka ze sie zmyłem tak szybko ale babcia miała imieniny i trzeba było ejszcze wpaść:<

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Supeł on pytał o mastera w Lublinie ;)
a tak serio jasiu z tymi filmikami tylko do bardzo zaufanych osób wysyłaj

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

bez kitu :P

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

dajcie mi filmik :)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

nie ma zadnego filmiku, to sa wszystko jakies plotki. na naszym turnieju wszystko bylo w najlepszym porzadku!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

mi aparat wpadł do wanny jak brałem kąpiel :( niestety nic nie przetrwało

Zablokowany