Titillating Delusions

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Semi pisze:a mozesz dac markera na imposiblu?? wkoncu domek dla kawy taki jest :P
Jeżeli jest w LoSie to dlaczego nie?

"Mark a point on the tabletop and within the unit's line of sight"

No chyba, że wyszło jakieś "uściślenie", o którym nie mam pojęcia, zakazujące w/w czynów ^^.

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

na impossiblu czemu nie, czy mag na koniu nie moze czarowac do domku? albo pistolierzy strzelac?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

mnie się podoba, jak najbardziej powinno się dać :)

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

A jakby ktos sie burzył to zawsze mozna dac markera na 0.0000001 cala przed domkiem :)

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

no nie bo wtedy kawaleria do niego dojdzie i zdispeluje :) a chodzi o to aby nie udalo sie jej :)

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

A jak wygląda sprawa rzucenia tego czaru na maszyne i obsługe? Rozumiem ze czar działa normalnie i załoga zasuwa marszem w wybraną przez nas strone (ma LOS 360, o ile nic nie zaslania widoku).

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

hmm...

Dobre pytanie.

W poprzedniej edycji nie wolno było opuścic maszyny, więc szała z maszyna. Teraz juz wolno... Więc teoretycznie "as fast as possible" oznaczałoby opuszczenie maszyny. Tyle tylko że to oznacza rozdzielenie się oddziału, a to już chyba zbyt duże nadużycie.

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Imo czar rzucasz w oddzial, wiec oddzial ma dojsc, oddzial do zaloga z maszynka. Tyle.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

ale masz napisane, ze oddzial wykonuje najszybszy MOZLIWY ruch. A tym ruchem jest marsz bez maszyny.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Morrok, czyli jak mam herosa na koniu w oddziale piechoty.. to heros ma wyjsc przed oddział - bo to bedzie jego najszybszy mozliwy ruch. a jak heros wychodzi to nakogo dziala czar RIP - wybiera rzucajacy - albo na herosa albo na oddział - a jak wybierze na oddział to co sie dzieje - tylko same problemy sie z tego robia.

jak rzucasz czar to rzucasz na oddział - czyli na obsluge z maszyna (a nie na sama odsluge) - najszybszy ruch maszyny (bo na nia został rzucony czar) to M załogi.

pozdrawiam

ps. najwazniejsze wytlusciełem ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Czy iluzja działa na Steam Tanka?

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Post autor: Robak »

Na niego nie dziala zaden czar ktory nie ma sily ;)
Orki, oreczki, orczyce i orczątka :) Dla koazdego cos milego :)
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906

ODPOWIEDZ