PMotM 10 - Paymaster
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM 10 - Paymaster
Hej!
Jak zobaczylem temat tego PMotM odrazu pomyslalem o tym modelu...bo tematycznie pasujacego lepiej modelu nie ma! W koncu to on utrzymuje na swoim garnuszku...a raczej pod swoim kluczykiem calutka armie
Puki co WiP...do skonczenia potrzeba tlyko poprawek na ostrzu...zmywałem je juz 3 raz...
nad modelem siedzialem od wczoraj...łącznie jakies 6h podziwiajcie i komentujcie efekty ;]
pozdro
Gobo
Jak zobaczylem temat tego PMotM odrazu pomyslalem o tym modelu...bo tematycznie pasujacego lepiej modelu nie ma! W koncu to on utrzymuje na swoim garnuszku...a raczej pod swoim kluczykiem calutka armie
Puki co WiP...do skonczenia potrzeba tlyko poprawek na ostrzu...zmywałem je juz 3 raz...
nad modelem siedzialem od wczoraj...łącznie jakies 6h podziwiajcie i komentujcie efekty ;]
pozdro
Gobo
Ostatnio zmieniony 9 mar 2008, o 21:18 przez Gobo, łącznie zmieniany 4 razy.
Rozjasniej do białego ten nmm bardziej realistycznie będzie No i wywal szczura bo jakoś tak nie na miejscu wygląda Ale tak to fajowy bardzo
NMM jest rozjasniony do bialego..ok 6-7 warstw od czarnego do białego... a szczur ma symbolizowac brud i syf obozu DoW...w koncu to nie sa 5-gwiazdkowe koszary Imperium ;]
ps. z reszta musialem jakos podstawke urozmaicic ;]
pps. pozycze od kogos lepsz aparat to fotki beda lepsze (tlo bylo biale..a tu jest szaro-brazowe..)
@Mapet - to jest dosc rzadki Witchhunter z Mordhaima ;]
ps. z reszta musialem jakos podstawke urozmaicic ;]
pps. pozycze od kogos lepsz aparat to fotki beda lepsze (tlo bylo biale..a tu jest szaro-brazowe..)
@Mapet - to jest dosc rzadki Witchhunter z Mordhaima ;]
Ostatnio zmieniony 8 mar 2008, o 17:26 przez Gobo, łącznie zmieniany 1 raz.
Generalnie fajnie, ale złoty nmm słaby - brakuje mu "połysku". Dodaj parę blików, a powinno być lepiej
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- monsterstar
- Chuck Norris
Pokazywałeś mi go na gg i już go oceniłem, ale jeszcze raz moge powiedzieć że jest super.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wiesz szczór by był odbry i klimatyczny itp ale jakby był mały. Taki wiesz szczurek. Jak powiedzmy but a nie jak połowa tego faceta. Dlatego międzyinnymi wszyscy skandują. A o nieurozmaicona podstawke nie marudź bo IMO skałka wystarczy. ładnie się będzie komponował. Ewentualnie może dorzuć jakieś złote monety z GSu? Wiesz sypie rzołdakom trzos (bo chyba międzyinnymi od tego jest? )
gadajac ze znajomym doszlismy do wniosku, ze wielkosc szczura to zludzenie optyczne ...foto wykonane ze złego kata... jak mi sie uda dzis skonczyc dwuraczka to wrzuce foty od gory (tak jak ja na to patrze) i mysle ze odrazu zobaczycie roznice ...a teraz to taki niewyrosniety rat ogr... ;D