Witamy się
Ohayo! Watashi wa Shin Ryu desu
A tak po naszemu to jestem Bartas z pilskiego klubu fantastyki "Chimera".
10 lat temu grałem Bretonnią (na około 30 bitew wygrałem chyba tylko 1 wiec opyliłem swoją armię komuś z Poznania). Niedawno wróciłem do battle'a i zbieram Krasnoludy. Na turniejach jeszcze nie gram, ale kto wie co przyniesie przyszłość
Pozdrawiam wszystkich generałów
A tak po naszemu to jestem Bartas z pilskiego klubu fantastyki "Chimera".
10 lat temu grałem Bretonnią (na około 30 bitew wygrałem chyba tylko 1 wiec opyliłem swoją armię komuś z Poznania). Niedawno wróciłem do battle'a i zbieram Krasnoludy. Na turniejach jeszcze nie gram, ale kto wie co przyniesie przyszłość
Pozdrawiam wszystkich generałów
Jakoś mi temat umknął. Hrabia Mariusz (26 lat), od prawie 7 lat wampir Na turniejach nie grywam ze względu na brak figsów. Mam tylko trzon armii, reszta się zbyt często zmienia (nie mam tej jedynej rozpiski). Na dużą armie brak kasy, a wydatków, niestety, przybywa.
To i ja się przywitam co by takim burakiem nie być ;P
szogun, z Puław, znany nielicznym z imienia Paweł
Póki co gram w LotRa, ale przymierzam się właśnie do WFB. Dotychczas rozegrałem tylko jedną grę w KGB "Loch"; zamierzam zbierać WE (najpewniej w przyszłym tygodniu zakup ). Pozdro.
szogun, z Puław, znany nielicznym z imienia Paweł
Póki co gram w LotRa, ale przymierzam się właśnie do WFB. Dotychczas rozegrałem tylko jedną grę w KGB "Loch"; zamierzam zbierać WE (najpewniej w przyszłym tygodniu zakup ). Pozdro.
Cześć jestem Mateusz i też mam 12 lat. Ups nie tu
Gram w battla jakieś 5-6 lat i jeszcze nie udało mi sie pomalować ani jednego oddziału do końca... ale to dlatego. że moich plewnych skavów jest tak dużo
Gram w battla jakieś 5-6 lat i jeszcze nie udało mi sie pomalować ani jednego oddziału do końca... ale to dlatego. że moich plewnych skavów jest tak dużo
Ostatnio zmieniony 19 cze 2008, o 18:48 przez Hobbit, łącznie zmieniany 1 raz.
SUPCIO!michau5300 pisze:Cześć.Jestem Michał zacząłem niedawno i zbieram mortalsów z chaosu.
p.s.
KHORN!!
...ciekawe kiedy zmieni marke
-
- Kretozord
Dyszka dla Ciebie TomCio
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Dzięki! Liczę na rewanżyk !
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
To pewnie jakaś nowa marka taniego wina. Czego dzisiejsza młodzież nie wymyśli...
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Nie wiem, strzelałem...