bretka na 2250
bretka na 2250
Lord Drwal
grail vow, lanca, koń,
sword of lady's champion
virtue of audacity
enchanted schield
Paladin
grail vow, lanca, tarcza, korbacz, koń
virtue of the penitent
BsB
grail vow, koń
virtue of discipline
gromril great helm
Paladin (do lancy errantów)
lanca, tarcza, korbacz, koń
falcon horn of fredemund
Caddy (do realmów)
koń
2 scrolle
8 errantów FCG
8 errantów FCG - Errantry banner
8 relmów FCG War banner
10 łucznikow (70p)
5 questów z muzykiem i chemp
5 yołmen (shield)
4 pegazy z FCG
5 grali muzyk, czempion
trebuszet
CO O TYM SADZICIE
po zminach
grail vow, lanca, koń,
sword of lady's champion
virtue of audacity
enchanted schield
Paladin
grail vow, lanca, tarcza, korbacz, koń
virtue of the penitent
BsB
grail vow, koń
virtue of discipline
gromril great helm
Paladin (do lancy errantów)
lanca, tarcza, korbacz, koń
falcon horn of fredemund
Caddy (do realmów)
koń
2 scrolle
8 errantów FCG
8 errantów FCG - Errantry banner
8 relmów FCG War banner
10 łucznikow (70p)
5 questów z muzykiem i chemp
5 yołmen (shield)
4 pegazy z FCG
5 grali muzyk, czempion
trebuszet
CO O TYM SADZICIE
po zminach
Ostatnio zmieniony 10 mar 2008, o 17:57 przez zaf, łącznie zmieniany 2 razy.
Podoba mi się
Może jednych łucznikow out, wstawić sztandar do questów i muzyka do jołmenów. i za pozostałe pkt dopakowac skirmishujących lucznikwo i dac im sztandar -> to wykopywaczki będa mialy problem
Może jednych łucznikow out, wstawić sztandar do questów i muzyka do jołmenów. i za pozostałe pkt dopakowac skirmishujących lucznikwo i dac im sztandar -> to wykopywaczki będa mialy problem
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Powywalaj championów z jazdy i wtsaw sztandary! wyzwie ktos championa na challange i juz masz zjeb*** szarze albo tracisz 1 atak a tak to masz +1 co CR. A 5 grali to chyba tez tylko bo to by sobie byli bo ich to chyba szybko ze stołu ściągniesz
po pierwsze - łatwiej jest zmienic podrecznik do Bretki niz wywalic chempionówGarG pisze:Powywalaj championów z jazdy i wtsaw sztandary! wyzwie ktos championa na challange i juz masz zjeb*** szarze albo tracisz 1 atak a tak to masz +1 co CR. A 5 grali to chyba tez tylko bo to by sobie byli bo ich to chyba szybko ze stołu ściągniesz
po drugie - jesli chcesz zajac sie 5cioma gralami to najwidoczniej reszta lanc moze jechac nienaruszona - dla mnie git interes.
Jagal@
ja tutaj sie trapie jak tu zrobic zeby miec jak najwiecej jednostek i nie bac sie domków zarazem a ten mi wywal oddzial ktory ma tak wiele zastosowan
kopaczek kompletnie sie nie boje - nic a nic (moze dlatego ze u nas nie ma powazniejszych graczy skav i TK)
Co do czempionów to zapomniałem ze bretka ma zawsze sry. Ale jeśli chodzi o grale to dla mnie to 1 tura strzelania z 2 rbt no max 3. A resztą się zajmuje w nastepnej turze .zafael pisze: po pierwsze - łatwiej jest zmienic podrecznik do Bretki niz wywalic chempionów
po drugie - jesli chcesz zajac sie 5cioma gralami to najwidoczniej reszta lanc moze jechac nienaruszona - dla mnie git interes.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czemu ostatni turniej bretką?
witkaShakin' Dudi pisze:czemu ostatni turniej bretką?
sprzedaje tą armie
kupiłem w zasadzie ja dla pozniejszej odsprzedaży, okazuje sie ze pomalowanie połowy armii DE na turniej w Lublinie, jest trudniejsze niz zrobienie 50 podstawek dla pomalowanej armii brettońskiej
z drugiej strony wole De sa bardziej w moim stylu