Warsztacik monsterstar =D 18.03
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- monsterstar
- Chuck Norris
Warsztacik monsterstar =D 18.03
Witam !
Witam w moim warsztaciku będe tu zamieszczał moje prace, najwięcej bedzie orków ale może coś sie trafii z innej armii.
Interesuje sie Warhammerem jakiejs 2,5 roku i tyle samo gram i maluje Początki były tródne więc przeżuciłem się na dipping, ale jakiś tydzień temu przestałem i zacząłem normalnie malować. Dodam jeszcze że to moja pierwsza próba z nmm więc nie zjeżdzajcie tak mocno
Oto moja praca z "normalnego malowania"
WIP Szaman Orków na Dziku (jeszcze bez dzika)
pzdr monsterstar
Witam w moim warsztaciku będe tu zamieszczał moje prace, najwięcej bedzie orków ale może coś sie trafii z innej armii.
Interesuje sie Warhammerem jakiejs 2,5 roku i tyle samo gram i maluje Początki były tródne więc przeżuciłem się na dipping, ale jakiś tydzień temu przestałem i zacząłem normalnie malować. Dodam jeszcze że to moja pierwsza próba z nmm więc nie zjeżdzajcie tak mocno
Oto moja praca z "normalnego malowania"
WIP Szaman Orków na Dziku (jeszcze bez dzika)
pzdr monsterstar
Ostatnio zmieniony 18 mar 2008, o 18:47 przez monsterstar, łącznie zmieniany 2 razy.
Sam orc nawet fajny ale ten toporek lekko jaśniejszy nmm zrób bo wygląda jak z kamienia zrobiony ale i tak ładnie.
Btw. Heh ukazujesz do czego służą orci, do tego do czego służy tło na zdjęciu (papier toaletowy jeśli sie nie mylę po wzorku) ;PP nie no żart orci są spoko.
Btw. Heh ukazujesz do czego służą orci, do tego do czego służy tło na zdjęciu (papier toaletowy jeśli sie nie mylę po wzorku) ;PP nie no żart orci są spoko.
Poczytaj sobie jak się rozkłada światło na metalowych powierzchniach i wtedy bierz się za nmma Bo teraz ta broń wygląda jak z matowego kamienia.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- monsterstar
- Chuck Norris
Tyle że na tym jest taka jakby "kamienna" faktura i może dlatego tak wychodzi ?
Faktura fakturą, ale po prostu źle rozłożyłeś rozjaśnienia i cienie.
- monsterstar
- Chuck Norris
A jak miałem rozmieścic ?? możesz mi pomóc Fingor ? np. jakbyś mógł bardzo prowizrorycznie namalować w paincie jak mam rozłożyć te cienie ? bardzo byś mi pomógł.
Wielkie dzięki i pzdr monsterstar
Wielkie dzięki i pzdr monsterstar
Kliknij sobie w ten podany przeze mnie link. Tam masz chyba z 20 poradników. Ech...
- monsterstar
- Chuck Norris
Jeszcze dzisiaj wkleje poprawionego dzięki za miłe słowa oczekujcie go
- monsterstar
- Chuck Norris
Oczopek jaki Drybrush !! to chyba najgorsza technika malowania tak przynajmniej słyszałem. Kości/Kły/Czaszki są malowane przez rozjaśnianie Snekabite Leather- SL+Bleached Bone-Bleached bone-BB+Skull White i tyle.
pzdr monsterstar
pzdr monsterstar
Bardzo ładnie. Zastanawiam sie tylko jak chcesz potem oddzielić belkę od figurki... już widze jak przy wycinaniu bedzie farba pękać.. a ja kto potem opiłujesz od spodu? nie boisz sie że zetrzesz farbę z innych elementów przy tym zabiegu ?
Dodaj jakiś wash na buty i jakieś rozjaśnienie na skórze to bedzie dobrze. (czemu buty są metaliczne a choppa w NMM ? ? )
Dodaj jakiś wash na buty i jakieś rozjaśnienie na skórze to bedzie dobrze. (czemu buty są metaliczne a choppa w NMM ? ? )