Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GraveDigger
- Chuck Norris
- Kedziorson
- Masakrator
hellcanon ze ST ?
fajna praca póki co mało widać
powodzenia,
Kędziorson
fajna praca póki co mało widać
powodzenia,
Kędziorson
- GraveDigger
- Chuck Norris
jak dla mnie ta wiezyczka jest troche za bardzo szescienna, poszalalbym troche z krztaltem ;]
eee... driada to zupelnie nietrafiony pomysl... przykro mi ale drycha powinna naprawde sie wyrozniac z innych driad a ta jakos za bardzo przypomina podstwowe plastiki no i ta kosa...
chaosnicy wygladaja spoko. szczegolnie sama figurka konia jest naprawde fajna i wyglada solidnie.
chaosnicy wygladaja spoko. szczegolnie sama figurka konia jest naprawde fajna i wyglada solidnie.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
to samo co GraveDigger- nurgle daje dużą różnorodność i ogromne możliwości w formie. wydaje mi się że powinien być dużo miękkszy.
chaośnicy troszkę zbyt jaśni na mój gust- białe konie z jasnobrązowymi ogonami + białe płaszcze + jasne podstawki.. no zobaczymy co z tego wyjdzie. jak dla mnie mało chaośniccy. no i podstawkom brakuje jeszcze czegoś bo są ciut nudne;) czaszeczki, kępki, kamyczki, skorpiony, kaktusy, muszle, sępy, węże... cokolwiek;]
chaośnicy troszkę zbyt jaśni na mój gust- białe konie z jasnobrązowymi ogonami + białe płaszcze + jasne podstawki.. no zobaczymy co z tego wyjdzie. jak dla mnie mało chaośniccy. no i podstawkom brakuje jeszcze czegoś bo są ciut nudne;) czaszeczki, kępki, kamyczki, skorpiony, kaktusy, muszle, sępy, węże... cokolwiek;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Podoba mi się - szczególnie ten płaszczyk chempiona i pierwszy konik. A kiedy coś z Tomb Kings wrzucisz?
- Corvus Albus
- Kretozord
Bardzo ładny kolor ma zbroja konia, no i ta peleryna O_o miodzio.
JA mam pytanie gdzie kupowałes tego championa do korsarzy?
JA mam pytanie gdzie kupowałes tego championa do korsarzy?
Od kogos zakupiłem cały comand .JA mam pytanie gdzie kupowałes tego championa do korsarzy?
Nieprędko brak motywacji i chęci (a raczej zachęty finansowej )A kiedy coś z Tomb Kings wrzucisz?