Wsparcie artyleryjskie & casket of souls
Moderator: Shino
[kaszel] treesinging [kaszel]ksuM pisze:A jak i tak się dygasz, np. na we, to możesz w lesie go schować i już właściwie jest nie do ściągnięcia.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja grałęm baardzo długo na caskecie , bardzo fajny
jak chronic? Do lasu, na górke tak aby nie bylo mozliwe pierdykniecie z maszyn, jak gramy z lizardami to obstawiamy 3 bazami swarmow, jak gramy na armie z wykopkami to ustawiamy na gorce i w pierwszej turze odchodzimy od casketu liczem ;] , jak gramy przeciwko bretce to...no i tak z bretka jest po dupie :p , przynajmniej jak grałem na Liczce to miałem z nią olbrzymie problemy.
jak chronic? Do lasu, na górke tak aby nie bylo mozliwe pierdykniecie z maszyn, jak gramy z lizardami to obstawiamy 3 bazami swarmow, jak gramy na armie z wykopkami to ustawiamy na gorce i w pierwszej turze odchodzimy od casketu liczem ;] , jak gramy przeciwko bretce to...no i tak z bretka jest po dupie :p , przynajmniej jak grałem na Liczce to miałem z nią olbrzymie problemy.
ja tam gram na TG+2xskorp+carriony, ale jakbym baardzo chciał miec i TG i Uszate to nie miałbym jakiś oporów przed wymianą skorpa na carriony.... Naprawde miło jest grać z ludzmi i jak się dowiadują ze mam tylko 2 skorpy to cieszą michę po bitwie mówią zawsze ze carriony są przegięte (bo w tej armii są) [/quote]klopach ,Uszatach i TG wiec 2 skorpy to IMHO absolutne minimum . Gdyby nie to na pewno bym sie skusił bo jak dla mnie to super oddział .
-
- Mudżahedin
Jaką podstawkę ma S. S. Catapult?
Dzieki za odpowiedz
pzdr
Dzieki za odpowiedz
pzdr
-
- Pseudoklimaciarz
Widze że rozmawiacie na temat katapy to mam odnośnie jej pytanie.
Mianowicie chodzi mi o to ze na jedym z licznych turniejow grałem z HE i szczelam z Katapy ze sof do DP trafiłem a gosciu mi wyskakuje z tekstem" haha....wiesz ze masz ognoste ataki i ze mi gwno zrobisz"
I moje pytanie brzmi jak to jest z tymi atakami wkońcu one sa ogniste czy nie. Bo niemoge sie tego doszukac w uściśleniach.
Mianowicie chodzi mi o to ze na jedym z licznych turniejow grałem z HE i szczelam z Katapy ze sof do DP trafiłem a gosciu mi wyskakuje z tekstem" haha....wiesz ze masz ognoste ataki i ze mi gwno zrobisz"
I moje pytanie brzmi jak to jest z tymi atakami wkońcu one sa ogniste czy nie. Bo niemoge sie tego doszukac w uściśleniach.
Była dyskusja sędziowska na temat dragon armour.wejdzci tam i obaczcie co uscislili sedzioie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
@ Reyki
Gdzie? W kwestiach zasad? I jak to się liczy? Dostają rany czy po prostu nasza klopa z czaszkami nic im nie robi? Pozdr
Gdzie? W kwestiach zasad? I jak to się liczy? Dostają rany czy po prostu nasza klopa z czaszkami nic im nie robi? Pozdr
Wszystkie płonące ataki nic nie robią DP. Przy opisie klopy pisze, że ma magiczne ataki. Ergo z klopy elfa nie ustrzelisz (mimo, że to nie lgiczne, ale co tam przynajmniej zasada jest prosta i mniej kombinowania przy niej).
a mi gracz HE powiedzial, ze SSC dziala na DP jak normalna katapulta - tak wiec nie wiem co mam myslec ...
Oficjalnie, wg. uściśleń, no i chyba w sumie wg. AB do HE, to tak jest, że działa. Kolega po prostu był iły i też uważa, że to dziwne
Nie działa... najpierw działał teraz nie działa.. przez to ze w lublinie sedziowie zaglosowali ze działa to jest afera.. a wiecJose pisze:a mi gracz HE powiedzial, ze SSC dziala na DP jak normalna katapulta - tak wiec nie wiem co mam myslec ...
SSC NIE DZIAŁA NA DRAGON ARMOUR ...
wiec jak zabic smoka?