Zrób Sobie Bandę - konkurs mobilizacyjny.
Dobre , ja w to wchodzęUshabti pisze:"Zrujnuj sobie domek" brzmi moim zdaniem fajnie...
"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
tu nie chodzi o prawoSkavenblight pisze:Jeszcze nie tupałam. Jednak to naprawdę nie tylko moderator ma do tego prawo - każdy może napisać do adminów o to
tu chodzi o skutek
a ty masz w tej kwestii pewne względy jeśli się nie mylę
SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kurcze, się wzruszyłem że ktoś się tu o mnie troszczySkavenblight pisze:Dobrze, że wróciłeś, już się zastanawiałam, czy nie zrezygnowałeś...
Ja już prośbę poparłem...Ushabti pisze:Sęk w tym, że nadałoby się jakieś poparcie Wink
...A co TY zrobiłeś w sprawie podforum?!
No dobra możecie przestać sobie słodzić nawzajem?
O co chodzi w tym temacie?
O co chodzi w tym temacie?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
5 dni na stworzenie jednego podforum, w forum phpBB 3 minuty roboty, przy mulącym kompie 7 minut.
Na mój gust jakby powiedział Czesio Czesław: "Już nie trzeba, już nie kcem siku".
Takie moje zdanie...
Konkurs też przenosimy na nową stronę później?
Mam nadzieję, że będziemy mieć na niej galerię, żeby obeszło się bez imageshacków itp...
Na mój gust jakby powiedział Czesio Czesław: "Już nie trzeba, już nie kcem siku".
Takie moje zdanie...
Konkurs też przenosimy na nową stronę później?
Mam nadzieję, że będziemy mieć na niej galerię, żeby obeszło się bez imageshacków itp...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Na stronie galeria była planowana jako ogólnodostępna dla użytkowników, w formie takiej jak np. na Królowej.
A skoro zostaje tu "Zrób sobie bandę" to na stronę idzie "Zrujnuj sobie domek", które tu jeszcze nie zdążyło wystartować
A w kwestii konkursu: jeszcze nikt nic nie ma? Jak tak dalej pójdzie, to wyskoczę faktycznie ze swoim ogrem, choć nie umiem malować
A skoro zostaje tu "Zrób sobie bandę" to na stronę idzie "Zrujnuj sobie domek", które tu jeszcze nie zdążyło wystartować
A w kwestii konkursu: jeszcze nikt nic nie ma? Jak tak dalej pójdzie, to wyskoczę faktycznie ze swoim ogrem, choć nie umiem malować
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hmm... nagle mnie wzięło żeby zrobić sobie jakiegoś najemnika, muszę coś wymyślić i ew. jutro posklejać i malować. Tylko co ja mogę zrobić
No to jedziemy - ogr najemnik:
Dodam tylko, że jest to moja pierwsza pomalowana w całości figurka, zwykle porzucałem prace na wczesnym etapie, gdzyż efekt mnie nie zadawalał Ta też super piękna nie jest ale czasu (ani cierpliwości) na poprawki już nie mam bo nie wiem czy w tym miesiącu będę miał jeszcze okazje malować.
Wszelkie sugestie i konstruktywna krytyka jak najbardziej na miejscu.
Dodam tylko, że jest to moja pierwsza pomalowana w całości figurka, zwykle porzucałem prace na wczesnym etapie, gdzyż efekt mnie nie zadawalał Ta też super piękna nie jest ale czasu (ani cierpliwości) na poprawki już nie mam bo nie wiem czy w tym miesiącu będę miał jeszcze okazje malować.
Wszelkie sugestie i konstruktywna krytyka jak najbardziej na miejscu.