Avatars of WAR i Arena DeathMatch

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Avatars of WAR i Arena DeathMatch

Post autor: Nilgar »

Zanosi się na nową mini-skirmiszówkę, poniżej mail jaki otrzymałem z firmy z zaproszeniem do forum poświęconego tematowi
Johanna Acquah pisze:Hello,

We are glad to announce the opening of the Avatars of War Forums, an open space where you are invited to take part as a member.
Thanks to your support Avatars of War keeps growing.
We believe that creating an open forum is a good chance to share, debate and expose many ideas that for sure will help Avatars of War develope better miniatures, and to stay up to date with all happenings at AoW.
It will be as well the ideal place for discussion about upcoming game Arena Deathmatch.
You are very welcome to join the forums!

Johanna Acquah
AoW Management
Oczywiście jest i nowa strona AoW, do której odwiedzenia zachęcam, bo jak na tak niewielką hiszpańską firmę przyćmiewa w locie kolegów z Gamezone. Poniżej linki do strony i forum, a jak kogoś interesują figurki niech wali na priv

http://www.avatars-of-war.com/
http://arena-deathmatch.com/phpbb/
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

To ja pomarudzę* trochę, tak jak to mam w zwyczaju. Znowu skirmish? Kiedy coś battlopodobnego? Ze stronki przynajmniej wynika, że figsy metalowe, na zdjęciach też ładnie się prezentują, ale gdzieś je już widziałem. Nie pamiętam tylko gdzie. Hmm... w internecie chyba. ;)
Pozdrawiam
*p.s.
Proszę o przyznanie rangi "Smerf maruda"

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Hej, ta firma istnieje od roku zaledwie i jak na jednososobowe, przez dłuższy czas, przedsięwzięcie zrobiła całkiem sporo. Początkowo pewnie nie planowali własnej gry, jak dla mnie może być ona bardziej batlo niż skirmiszopodobna o ile odwołamy się do klimatu czwartej edycji gdzie regimenty były zbędnym dodatkiem do bohaterów :wink:
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ