Zrobione. Może pomyślałbyś o uzupełnieniu pozostałych danych ?DolmiR pisze:2587 zmienic armie na WE.
Ranking Ligi WFB 2007/2008
Moderator: swieta_barbara
ZrobioneDolmiR pisze:No tak.. 2587 miasto: Krotoszyn
klub: Zielony Smok
ZrobioneDrizzD pisze:1184 armia WE
miasto krotoszyn
klub Zielony Smok
Zrobione_Vader pisze:Proszę o scalenie dwóch ID 2247 i 2096 w jedno o następujących danych:
Krzysztof "Vader" Żakowicz, armia: WE, miasto: Warszawa, klub: Kult.
dzięki z góry
Zrobione.trikk pisze:hej
Adeonie, dużym problemem byłoby zmienić mi ksywkę (ID 1038) z "Tigerius" na "trikk"?
pzdr
http://www.adeon.livenet.pl/tournament_ ... php?id=165Nijlor pisze:Hej, czy Gobo podesłał poprawione wyniki z "Tumskiego Wzgórza 4" ??
? A o co chodzi ?
Coś dzisiaj weszło na skrzynkę. Samym rankingiem zajmuje się teraz Szmajson - także pytanie jest do niego.Nijlor pisze:O to, że grałem w parze z Łukaszem Lipką z oka terroru a nie ma mnie na liście, pisałem do Goba, miał to poprawić, moje id 1261
Tobie to się poszczę siło z tym miejscemzafael pisze:nono - fajny akcent - 69 miejsce w rankingu, utrzymam ta hmmm "pozycje" ! =:-)
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- swieta_barbara
- habydysz
Na stronie jest stary link do watku o rankingu ligi - tzn. sprzed zmiany serwera.
ZrobioneRafał pisze:1723 Rafał Podgrudny
Prosił bym o zmianę klubu z NBK na Terror Boyz.
Dziękuję z góry
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czy tylko mi nie działa stronka ligi?
Tak, tylko tobie nie działaShakin' Dudi pisze:czy tylko mi nie działa stronka ligi?