DL tzeentha

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

a dla mnie wydaje sie to dość zabawne :D
...młody chłopak, pełen twórczej energii, rządzą nim hormony :wink:
to i taka armia :wink:
... zastanawiam mnie tylko czy to zdrowy objaw, jak tak się siedzi parę dni w domku i lepie sobie fiutki... co na to psychologia :wink:

Leoncour
Mudżahedin

Post autor: Leoncour »

ZAL to jest dyskryminowanie i osmieszanie warhammera wedlug mnie mozesz co jedynie dostac za konwersje punkty

te penisy .... czegos ci brakuje ?? masz jakis kompleks ???

poza tym nawet dippingem nie potrafisz porzadnie zrobic

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Mapet, Twoje podejście mnie rozwaliło ;)
Generalnie dla funu to sobie możesz tym grać, ale nie byłbym specjalnie zadowolony, widząc to na turnieju.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Zgryd
Wałkarz

Post autor: Zgryd »

Nie robiłoby mi różnicy, czy miałbym grać z armią uśmiechniętych fiutów, czy z oryginalną wymoczoną w bejcy, często nie widać dużej różnicy. A ponad to nie wiem skąd tyle nerwów. Bić kogoś bo ma taką wizję? Dla mnie to jest chore, chill....
Nie przyszedłem dawać manny z nieba...

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Nie no, słuchajcie, dla funu, spoko, ale żeby tak marnować bitsy...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Zgryd pisze:Nie robiłoby mi różnicy, czy miałbym grać z armią uśmiechniętych fiutów, czy z oryginalną wymoczoną w bejcy, często nie widać dużej różnicy. A ponad to nie wiem skąd tyle nerwów. Bić kogoś bo ma taką wizję? Dla mnie to jest chore, chill....
popieram.

mnie dudkowa armia też nie rzuca na kolana ale chyba najwazniejsze, żeby jemu się podobała..

EDIT: i wolałbym grac z taką armią niż z samymi kartonikami.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Lep i maluj dalej, nie przejmuj się purystami młotkowymi :) To jest zabawa a nie sztywniactwo. Ja mogę grać przeciwko członom! ;)

Brakuje Demon Princa albo wypaśnego heralda - dreszcz mnie przechodzi jak pomyślę jak mogą wyglądać :)

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Skavenblight pisze:Daliście się wszyscy złapać na prowokację i się dziwicie, że się autor śmieje... do prowokacji trzeba podchodzić spokojnie, to niesie największe rozczarowanie prowokatorom ;)
cicho! :D eh :P przejżała mnie

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Dudi, tylko schowaj dobrze te fiutki w domu. Do jak Ci mama je zobaczy to jeszcze cie wysle do jakiegos psychiatry czy cus :P

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

LoGo pisze:armia Tzeenth'a to dla mnie różnego rodzaju stwory ale na pewno nie kutasy i plemniki
dawno temu w jednym z numerow nieistniejacego juz miesiacznika Magia i Miecz wydrukowany byl obrazek demonetki z fiuto podobnym stworem na smyczy

ale faktycznie ta armia to przesada ... nawet jesli jest to prowokacja ... zamiast lepic i malowac to gowno mozna poswiecic czas na malowanie normalnych figurek

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Spoko Mućka ;) są pod łóżkiem xD

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

No prosze, kto by sie spodziewal, ze penisy przeniosa sie ze szkolnych lawek i murow na stoly Warhammera.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

To jest... Smutne?
Uerph.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Tam od razu smutne. Po prostu jest w tym pewna bezlitosna prawda o dzisiejszej młodzieży, battlowej także ;)

Myślę że Dudi ostro polewa widząc Wasze święte oburzenie. Ludzie, to miała być parodniowa zabawa w low-costowy i śmiechowy projekt, nic ponad to :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

:D CIiiiicho :P:P

ja tą armią opanuje świat :D

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Po prostu jest w tym pewna bezlitosna prawda o dzisiejszej młodzieży, battlowej także
No i to właśnie jest smutne ;).

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

oj zgrywacie staruszkow czy naprawde dla was to juz czas umierac? :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:Tam od razu smutne. Po prostu jest w tym pewna bezlitosna prawda o dzisiejszej młodzieży, battlowej także ;)
Battlowej przede wszystkim ;)

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Myślę że Dudi ostro polewa widząc Wasze święte oburzenie. Ludzie, to miała być parodniowa zabawa w low-costowy i śmiechowy projekt, nic ponad to
Myślę, że ma naprawdę wyrafinowane poczucie humoru. Zresztą, jakie znowu święte oburzenie. To jest najzwyczajnie w świecie smutne. Siedzi sobie taki pan i lepi peniski, a potem ku większej nawet swej uciesze umieszcza je na forum. No nie widzę tutaj ani nic oburzającego, ani nic zabawnego. Co najwyżej przykrego.
oj zgrywacie staruszkow czy naprawde dla was to juz czas umierac?
Ech... Ja to się lubię pośmiać oglądając family guya, albo rozmawiając ze znajomymi. A nie lepiąc faliczne kształty albo musieć z nimi grać.

BTW erotyczne że tak powiem konwersje można robić i są bardzo fajne, jak np. gniazdko miłosne z chaosiarzem i demonetką w sploatach steeda slanesha, i to było i z pomysłem, i z jajem, i ciekawie i pożądnie wykonanie. Ale takie zero finezji jak penisy i plemniki?
Uerph.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Poza tym to jest nie fluffowe :P Pamietam figurke demonetki na steedzie, ktoremu z grzbietu wyrastaly penisopodobne ksztalty - to bylo zabawne :)

Jeszcze co do fazy fallicznej i zgrywania staruszkow - ze 4 lata temu w CSW byla wystawa gdzie obok przeroznych dziwnych rzeczy stala miedzy innymi lodka zrobiona z fallusow. Co ciekawe autorem byla dorosla kobieta 8)

ODPOWIEDZ