HE 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

HE 2250

Post autor: Fojtu »

arcy 360
5xscroll
4lvl

bsb 188
reaver bow
gem of courage
sh, halabarda, DA
barded steed

20spearelves 225
war banner FCG

10archers 110

14xWL FCG 265
lion standar

14xWL FCG 285
standar of balance

6xDP SB, Mu ellyrion 225

5xDP Mu 160

6xSW 80

3xrbt 300

great eagle 50

razem 2248

dwa oddzialy WL wydaja sie ciezkie do ugryzienia, mam nadzieje ze dadza rade
Ostatnio zmieniony 11 mar 2008, o 18:18 przez Fojtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Młody Pajak
Kradziej

Post autor: Młody Pajak »

Za dobra nie jest ani też za słaba. Mam trzy zastrzeżenia piwrwsze po co zmarnowałeś slot lorda na arcymaga z 5X dispell scrolami.I drugie jak chcesz dać bohaterowi broń dwuręczną to daj great weapon jest lepszy.No i ostatni ta kawaleria z piechotą będzie się gryzła. Kawasa jedzie do przodu i robią się luki w natarciu i tak przeciwnik oskrzydli i zneutralizuje twoją kawalerię.To tyle z mojej strony.

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

arcy jako caddy wydaje mi sie calkiem ciekawa opcja-coprawda 360 pktow ale rzuca czar na 5 kostkach i licze na jakas ifke od czasu do czasu
zapomnialem napisac ze bsb na kuniu jezdzi
kawa z piechta sie tutaj raczej nie gryzie IMO-pelni raczej forme kontry/wsparcia niz naporu

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

skoro arcy to caddy to zdejmij mu lvl...zamienil bym spearelfy na lucznikow i wcisnal jeszcze jednego herosa do bicia...jak juz idziesz w walke to trzymaj sie tej koncepcji...
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

skoro arcy to caddy to zdejmij mu lvl...
to jest tylkio 35pktow a mam jeden czar wiecej i moge rzucac z pieciu kosci-moim zdaniem warto
zamienil bym spearelfy na lucznikow i wcisnal jeszcze jednego herosa do bicia...jak juz idziesz w walke to trzymaj sie tej koncepcji...
i z pieciu oddzialow robi sie 4? :roll: nie bardzo to widze-wole ten klocek

ODPOWIEDZ