03.02.2007 - Toruń - "SI VIS PACEM, PARA BELLUM! Toruń"
Masz rację hirku, krasnale są wystarczająco przegięte, żeby jeszcze im dodawać rangersów!
Andrzeju, przykro mi, ale będziesz musiał sobie bez nich poradzić
Andrzeju, przykro mi, ale będziesz musiał sobie bez nich poradzić
a ja bym chcial giant wariors of khemri...
przemyslcie tez sprawe dopuszczenia armii chaosu z Ravening Hordes ....... z checia nia zagram
a co powiesz na challenge Dimmu? jakoś milczysz, czyżbyś się bał moich poteżnych piesków?
wiesz kto jest zawsze chetny na challange z Tobą
a wiesz kto nie jest chętny na challenge z Tobą?
żart, oczywiście. Jak Dimmu odmówi, to chętnie się z Tobą zmierzę (a co tam wampiry, tk - i to trup i to trup)
żart, oczywiście. Jak Dimmu odmówi, to chętnie się z Tobą zmierzę (a co tam wampiry, tk - i to trup i to trup)
tylko ja bede na 90% w sojuszu TK-Lizaki bo z Sylwią przyjadę w parze
och co to bedzie za przegiete polączenie
och co to bedzie za przegiete polączenie
a w takim razie, to ja dziękuję za challenge
zmieniłem scenariusz 2 - normalne breaki, fear-outnumber działa, mozna używać magii
zmieniłem scenariusz 2 - normalne breaki, fear-outnumber działa, mozna używać magii
Dodaj do listy Tomka w sklepie pojawiło sie jeszcze paru młodych których moze namowie na turniej tez. Brakuje ciagle Jarka, Pawła !
Moze pobijemy toruński lokalowy rekord
Moze pobijemy toruński lokalowy rekord
spoko, dopisuje, a Ty Baniak działaj, działaj, w Tobie nasza nadzieja!!
Jednoczesnie przypominam, że są conajmniej 3 osoby bez pary:
1. Jarek Strawa (WE)
2. Paweł Kozłowski (BRET)
3. Łukasz Makowski (BRET)
Jednoczesnie przypominam, że są conajmniej 3 osoby bez pary:
1. Jarek Strawa (WE)
2. Paweł Kozłowski (BRET)
3. Łukasz Makowski (BRET)
3 beza pary to co nie moga razem zagrac ? 1 para by z tego wyszla
No tak, tylko że się nie znają, w razie czego będę musiał robić za swatkęZiemko pisze:3 beza pary to co nie moga razem zagrac ? 1 para by z tego wyszla
Pytanka:
1.Czy w krasnoludzkich armiach mozna powtarzac runy w innych kombinacjach (jak nie to dlaczego ) i jesli nie to jak to sie ma do rune of stone i dispell scrolli.
2. Czy krasnoludzki runy, ktore dzialaja na: friendly models, dzialaja na sojusznicza armie dwarfow ??
pzdr.
1.Czy w krasnoludzkich armiach mozna powtarzac runy w innych kombinacjach (jak nie to dlaczego ) i jesli nie to jak to sie ma do rune of stone i dispell scrolli.
2. Czy krasnoludzki runy, ktore dzialaja na: friendly models, dzialaja na sojusznicza armie dwarfow ??
pzdr.
1. Nie mozna powtarzac run w 2 roznych armiach, nawet Rune of Stone. Tylko scrolle mozna.
2. Nie dziala.
2. Nie dziala.