7 ed. VC AB data file.
Moderator: misha
Zrób z Wampira BSB daj mu Sztandar - powiedzmy Drakena i poźniej daj jakiegoś VP - u mnie zostaje tylko opcja SpellIsh pisze:u mnie moze brac VP,wiec nie wiem w czym problem.
tak swoja droga to dzieki za pliczek do AB,siedziec przed kartka i podliczac to nie jest to co lubie.
Natomiast jak dam VP - to sztandaru już dać nie mogę
To jest dzisiejszy plik z poprawionymi VC: http://rapidshare.com/files/100412731/vm.wf7.html (do folderu data)
Nie mam pojęcia co teraz poprawiono, ale interesuje mnie zasada wystawienia 0-1 dla Bat Swarms. Chyba ciągle źle? Bo nie jestem pewien...
Nie mam pojęcia co teraz poprawiono, ale interesuje mnie zasada wystawienia 0-1 dla Bat Swarms. Chyba ciągle źle? Bo nie jestem pewien...
Dalej jest sporo błędów - nie wiem czy naprawdę tylko ja mam możliwośc dania Vampirowi BSB i szmaty a VP już dać nie mogę.
Dalej są złe punkty np dla:
SoM jest 20 powinno być 15pkt
Power stone 25 powinno być 20pkt
Biting Blade 10 powinno być 5pkt
Staf of Sorcery 50pkt powinno być 35pkt
i jeszcze kilka mniejszych błędów...
Czekamy na poprawki bo w tym ostatnim co podał Pieta to chyba zmian 0 albo ja ich nie widzę
Czekamy na poprawki bo w tym ostatnim co podał Pieta to chyba zmian 0 albo ja ich nie widzę
hmm... chyba cos zle robisz - u mnie wszytkie ceny normlnie smigaja PS po 20, SoS po 35 biting blade za 5 itd...Aro pisze:Dalej jest sporo błędów - nie wiem czy naprawdę tylko ja mam możliwośc dania Vampirowi BSB i szmaty a VP już dać nie mogę.
Ktoś ma jakiś pomysł co mogę mieć źle. Przinstalowałem AB z którym nie było nigdy problemów - wszytsko zrobiłem jak trzeba a mam dalej problemy - nawet z ww Bat Swarms bo mogę je mieć max 0-1 dziwne ;/ ktoś miał lub ma podobny problem ??Pieta pisze:To jest dzisiejszy plik z poprawionymi VC: http://rapidshare.com/files/100412731/vm.wf7.html (do folderu data)
A jaką pakę wogóle miałeś zainstalowaną?
Najlepiej wjerzyj do katalogu data. jeżeli wszystkie pliki masz .wf6 to wtedy w sumie nic nie podmieniasz, bo ci czyta inną bazę.
Najlepiej wjerzyj do katalogu data. jeżeli wszystkie pliki masz .wf6 to wtedy w sumie nic nie podmieniasz, bo ci czyta inną bazę.
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
http://rapidshare.com/files/100710714/vm.wf7.html
Mozna juz brac VP razem z magiczna szmata. Koszt itemow jest juz chyba ok.
Pozdro
Mozna juz brac VP razem z magiczna szmata. Koszt itemow jest juz chyba ok.
Pozdro
i do tego nie ma ESAro pisze:Dalej jest sporo błędów - nie wiem czy naprawdę tylko ja mam możliwośc dania Vampirowi BSB i szmaty a VP już dać nie mogę.
Z PLIKIEM DO AB JEST WSZYSTKO OK
Jeżeli, Drogi Użytkowniku, masz błedne ceny przedmiotw mgicznych, to Ty coś robisz źle.
Jeżeli, Drogi Użytkowniku, masz błedne ceny przedmiotw mgicznych, to Ty coś robisz źle.
-
- Mudżahedin
Hyh Vampire Lord nie moze wziasc Dread Knight
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Mój też nie pozwala na enchanted shield i źle podaje ceny commonów.
Ciekaw jestem, co robię źle....
Ciekaw jestem, co robię źle....