o zasadach VC - czyli nowa edycja i zmiany z tym związane
Moderator: misha
mam pytanie niestety czytałem tylko polski podręcznika i nie wiem czy nie ma tam przypadkiem błędów.
1. Jest przedmiot pozwalający wskrzesić ponad stan początkowy szkielety,
czy gdy np mamy na poczatku 10 dowkrzesimy 7 mamy 17 potem stracimy 3 to czy mozemy z innego maga wskrzecic tam szkielety do 17 .
Czyli czy stan początkowy (dla czaru) liczy sie po do wskrzeszeniu czy przed (10 czy 17)
mogłem troche namotac ale mam nadzieje ze mniej więcej jest jasno
pzodrawiam
1. Jest przedmiot pozwalający wskrzesić ponad stan początkowy szkielety,
czy gdy np mamy na poczatku 10 dowkrzesimy 7 mamy 17 potem stracimy 3 to czy mozemy z innego maga wskrzecic tam szkielety do 17 .
Czyli czy stan początkowy (dla czaru) liczy sie po do wskrzeszeniu czy przed (10 czy 17)
mogłem troche namotac ale mam nadzieje ze mniej więcej jest jasno
pzodrawiam
Shinue pisze:stan początkowy , to ten, który masz wpisany w rozpiskę. nie naginajmy zasad
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
a jak dokladnie dziala frost blade?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Na czołg nie działają CZARY bez 's'Fedek pisze:Jeśli model dostanie ranę z Frostblade, traci wszystkie pozostałe rany.
A z czołgiem nie jest czasem tak, że nie działa na niego żadna magia bez siły?
Magiczna broń działa normalnie z tego co wiem
n czolg dziala HoD bo taktowano to jako specjalny ata herosa z autowound i no armour save.
frostblade dziala na czolg. jest to magiczna bron, tak samo jak word of might.
pozdrawiam
Furion
frostblade dziala na czolg. jest to magiczna bron, tak samo jak word of might.
pozdrawiam
Furion
Capek pisze:lolo czyli sedziowie na turniejach mnie walowali?
A może by tak z uściśleń:Furion pisze:n czolg dziala HoD bo taktowano to jako specjalny ata herosa z autowound i no armour save.
Steam Tank: na czołg działa czar „Mork wants ya”, nie działa natomiast efekt czaru
„Hand of Dust”.