Turniej w Imperium Gier w Krakowie - 29.03.2008
Zobaczę wreszcie armie moich marzeń - Bretkę
Ale super! ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Widzę, że VC zdetronizowali WE pod względem liczebności armii, chociaż jest chyba nadreprezentacja OiG oraz Imperium
W tym momencie każda para ponad 12. będzie na liście rezerwowych, z powodu kłopotów logistycznych.
-edit--
W sumie to można też się zastanowić, czy nie uda nam się zagrać na 7. stołach na raz, bo na 8. będzie niemiłosierny ścisk. Zobaczymy na miejscu.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Widzę, że VC zdetronizowali WE pod względem liczebności armii, chociaż jest chyba nadreprezentacja OiG oraz Imperium
W tym momencie każda para ponad 12. będzie na liście rezerwowych, z powodu kłopotów logistycznych.
-edit--
W sumie to można też się zastanowić, czy nie uda nam się zagrać na 7. stołach na raz, bo na 8. będzie niemiłosierny ścisk. Zobaczymy na miejscu.
- slyslaysson
- Mudżahedin
Proszę o zapisanie:
Sławek Wysocki + Paweł Stachowski = WE + Dwarfs
Sławek Wysocki + Paweł Stachowski = WE + Dwarfs
Dobra, mamy właściwie 13 par, ewentualna reszta wchodzi na listę rezerwową. Jeśli zjawi się komplet, to ja nie zagram, będę miał więcej czasu, żeby się pętać między stołami i przeszkadzać i może w końcu natrzaskam jakieś fotki ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Przypomnę tylko, że właściwa lista z zapisami jest w ostatnim poście na drugiej stronie tego tematu, więc póki co nie sugerujcie się wpisem na pierwszej stronie.
Przypomnę tylko, że właściwa lista z zapisami jest w ostatnim poście na drugiej stronie tego tematu, więc póki co nie sugerujcie się wpisem na pierwszej stronie.
Kiedyś, grając jakąś parówkę, uznaliśmy, że tak jest najuczciwiej i tak zostało w zasadach turnieju. Przypominam, że w życiu zorganizowałem dopiero 3 turnieje i ciągle się uczę, więc pewne błędy i niedociągnięcia można mi wybaczyć (mam nadzieję) ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wiewiór - uwzględniłeś Raptora?
Chyba będziemy grali na zewnątrz w pasażu
Co do Bretki to Wiewiór musi rozwiać wszystkie wątpliwości, takie jak ww. czy np. obowiązkowi bohaterowie w TK czy VC. No i ileż mamy par ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Od wczoraj dostępna jest aktualka uściśleń.
UWAGA
Poza multum kwestii do VC, z którymi warto się zapoznać, zmieniły się Zasady ASF vs. ASF. Polecam wizytę:
http://strony.aster.pl/barbaros/
UWAGA
Poza multum kwestii do VC, z którymi warto się zapoznać, zmieniły się Zasady ASF vs. ASF. Polecam wizytę:
http://strony.aster.pl/barbaros/