DE 2500

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Marian
Chuck Norris

Post autor: Marian »

No wiesz Linux trochę tego doświadczenia ma.. :) kiedyś wygrał lokala DE wiec pozwól mu coś powiedzieć :lol2: :lol2: a Ty z 3 turniejami , podejrzewam że lokalnymi, to pewnie masz tego doświadczenia odrobine mniej :wink:

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

WoW. no to gratz. Tylko chyba nie bardzo zrozumiałes kontekstu mojej wypowiedzi ale ok. Pozatym nie zabraniam mu się wypowiadac. Za to Linux twierdzi (tak zrozumialem) ze nie warto się nikogo tutaj słuchac gdyz słowa innych graczy są bezwartościowe. Lepiej tracic czas grając 3/4 na plewach niz zagrac 1 i zrozumiec ze inni mają racje.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

lepiej samemu do tego dojsć na błędach czyli zaczynająć od pew ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Szczerze to mam w nosie kto jest najlepszy. Chcę tylko zobaczyć co inni sądzą o rozpisce, ale ostatecznie i tak zagram wedle swojego uznania. Kto wie może się okazać, że będę dobrym graczem bez Waszych rad D: Poza tym wyjdzie nowa edycja i zobaczymy kto gra plewą :P
Obrazek

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

W nowej edycji wiadomo ze wszystko się zmieni. I mam nadzieje ze poprawią tą armie ale nie zrobią jej przegiętej.

ODPOWIEDZ