Nowości
Nowości
Zajrzałem w ten link:
http://www.gracz.com.pl/?mod=23&m=produ ... e&pID=4344
i widzę napis "NEW" i "termin realizacji 31 marca".
Tu też:
http://www.gracz.com.pl/?mod=23&m=produ ... e&pID=4343
i tu:
http://www.gracz.com.pl/?mod=23&m=produ ... e&pID=2450 (ale to sąmodele, które już jakiś czas są na rynku).
Mają wyjść jakieś nowe modele dla Brety? Wiecie coś na ten temat?
http://www.gracz.com.pl/?mod=23&m=produ ... e&pID=4344
i widzę napis "NEW" i "termin realizacji 31 marca".
Tu też:
http://www.gracz.com.pl/?mod=23&m=produ ... e&pID=4343
i tu:
http://www.gracz.com.pl/?mod=23&m=produ ... e&pID=2450 (ale to sąmodele, które już jakiś czas są na rynku).
Mają wyjść jakieś nowe modele dla Brety? Wiecie coś na ten temat?
Ja o niczym nie słyszałem:P ale szczerze nie sądzę żeby coś nowego miało wyjść do bretki ponieważ teraz kiedy wychodzą Empire etc to po prostu GW nie ma czasu;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
-
- Pseudoklimaciarz
To chyba pomylka. New w opisie figurek oznacza w tym przypadku figurki z VI edycji.
Mylace okreslenie 're-release' znalazlo sie w opise prawdopodobnie dlatego, ze piesza czarodziejka to lekko skonwertowany model z V edycji.
Mylace okreslenie 're-release' znalazlo sie w opise prawdopodobnie dlatego, ze piesza czarodziejka to lekko skonwertowany model z V edycji.
No, niestety nie ma tak dobrze. GW potrzebuje trochę czasu żeby pomyśleć jak przerobić tym razem graczy na forsę.
Stawiam dychę, że w następnym AB do Bretonni nie będzie możliwości wystawiania więcej niż 1 oddziału pegazów. Taki bonus.
A najbardziej by mnie cieszyło gdyby pegazy były jako rare unit. Przecież są takie "przegięte". Niech je zamienią z trebuszem, ja z miłą chęcią 4 trebki wystawię
Stawiam dychę, że w następnym AB do Bretonni nie będzie możliwości wystawiania więcej niż 1 oddziału pegazów. Taki bonus.
A najbardziej by mnie cieszyło gdyby pegazy były jako rare unit. Przecież są takie "przegięte". Niech je zamienią z trebuszem, ja z miłą chęcią 4 trebki wystawię
To miałbym wybierać między gralami a pegazami? Never Owszem jedna jednostka wystarczaRemo pisze:No, niestety nie ma tak dobrze. GW potrzebuje trochę czasu żeby pomyśleć jak przerobić tym razem graczy na forsę.
-
- Falubaz
A mi cyrk jest potrzebny i niechce żeby go do rare unitów wcisneli bo mam 10 pegazów .I co ja z nimi zrobie jak mi je do rare'ów wcisną????
Bez RAF-iku nie było by tak fajnie .
Bez RAF-iku nie było by tak fajnie .
A co mają zrobić gracze posiadający np. kilkudziesięciu slayerów, którym wycofano armię z obiegu? Może to nie do końca taka sama sytuacja, ale podobna - w zwykłej armii krasi też możesz wstawić slayerów, tutaj jeśli obetną pegazy to bardzo dobrze-nadal mozna wystawiać, ale mniej. I fluffowo nawet
Witam
Niestety na nowe modele raczej bym nie liczył natomiast GW przepakowało 2 boxy a mianowicie battalion i pudełko pegazów .W nowym pudełku pegazów bedzie tylko jeden model, natomiast w battalionie nie bedzie ani jednego pegaza co zamiast narazie niewiem.Termin 31 marca to data premiery tych produktów.
Niestety na nowe modele raczej bym nie liczył natomiast GW przepakowało 2 boxy a mianowicie battalion i pudełko pegazów .W nowym pudełku pegazów bedzie tylko jeden model, natomiast w battalionie nie bedzie ani jednego pegaza co zamiast narazie niewiem.Termin 31 marca to data premiery tych produktów.
-
- Falubaz
A Parrovon to co ?? Przecierz to ojczyzna pegazów.A co do slayerów to przecierz to był SoC.Nie było tej armi w podreczniku.Lunn pisze:A co mają zrobić gracze posiadający np. kilkudziesięciu slayerów, którym wycofano armię z obiegu? Może to nie do końca taka sama sytuacja, ale podobna - w zwykłej armii krasi też możesz wstawić slayerów, tutaj jeśli obetną pegazy to bardzo dobrze-nadal mozna wystawiać, ale mniej. I fluffowo nawet
i co z tego? Caledor to ojczyzna smoków, Hoeth swordmasteró i mozna jeden oddział, no przecież są tacy przegieci. Bardzo dobrze, jakby obcieli tą pegazerie bo to nie jest ani przyjemne ani klimatyczne.Bretonnian pisze:A Parrovon to co ?? Przecierz to ojczyzna pegazów.A co do slayerów to przecierz to był SoC.Nie było tej armi w podreczniku.Lunn pisze:A co mają zrobić gracze posiadający np. kilkudziesięciu slayerów, którym wycofano armię z obiegu? Może to nie do końca taka sama sytuacja, ale podobna - w zwykłej armii krasi też możesz wstawić slayerów, tutaj jeśli obetną pegazy to bardzo dobrze-nadal mozna wystawiać, ale mniej. I fluffowo nawet
-
- Falubaz
A to z tego że Swormasterzy to elita wśród elit elfów ,a smoki to mounty tylko dla lorda ,których już mało w WFB zostało .Do tego mówiąc "ojczyzna" miałem na myśli miejsce gdzie jest ich (pegazów) najwiecej,a nie miejsce skąd pochodzą pegazy .
Tzn. wiecie...ja to generalnie skład nowych boxów mam w pupci głęboko. Ale jak mi teraz wprowadzą (nie daj boże zlikwidują) oddział pegazów w rarach to se w łeb strzelę. Właśnie kupiłem trzeciego 5ed. pegaza. A każdy taki metalowy unikat kosztuje 100-1200pln
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
-
- Warzywo
I znając politke gamesa pewnie box z pegazem będzie za 5 dych O, faktycznie jest z 5 dych.... Wiecie co, produkty Gamezona robią się coraz bardziej konkurencyjne...
Co oni sobie myślą ? Że pegazy będzie się stosować jak Great Eagle ? Moc pegazów w ich liczebności Jak mają wyprowadzić errate mówiącą że pegazy idą do rare, to ja chce obniżenia kosztu pegazów o 5-10 pts i dania questom +2 do siły za ich gw.
Co oni sobie myślą ? Że pegazy będzie się stosować jak Great Eagle ? Moc pegazów w ich liczebności Jak mają wyprowadzić errate mówiącą że pegazy idą do rare, to ja chce obniżenia kosztu pegazów o 5-10 pts i dania questom +2 do siły za ich gw.
no tak, skoro twierdzisz, że elfów, nawet swordmasterów jest miej niż pegazów to masz naprawde słuszna racje .Bretonnian pisze:A to z tego że Swormasterzy to elita wśród elit elfów ,a smoki to mounty tylko dla lorda ,których już mało w WFB zostało .Do tego mówiąc "ojczyzna" miałem na myśli miejsce gdzie jest ich (pegazów) najwiecej,a nie miejsce skąd pochodzą pegazy .
A moze wprowadzimy zasade 2+ dla pegazów?
bardzo dobrze by było, pegazy jak nic powinny być w rarach. Moze warto zmienic armie? W koncu bretka jest taka słaba. Zresztą nic nie wiadmo, ale może zrobisz uderzenie prewencyjne i zmienisz armie?Giles_le_Breton pisze:.
Giles_le_Breton pisze: Jak mają wyprowadzić errate mówiącą że pegazy idą do rare, to ja chce obniżenia kosztu pegazów o 5-10 pts i dania questom +2 do siły za ich gw.
taki rzeczy to tylko w erze
Hmm moze i sprawiedliwe byłoby wsadzenie ich do rare? Przynjamniej generatora pedziów by się nie musiało wystawiać ale z pudelkiem za 5 dych jeden pegaz to przegięli pałę...
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Nie tyle przegięli pałę, co za późno zorientowali się na co jest koniunktura Gdyby tak było od początku, to by akcje GW ze skali wyskakiwały...
No i w zasadzie po podbiciu ceny to prędzej wrzucą ich do core niż do rare... Chociaż ich miejsce jest w rare jak w morde strzelił...
No i w zasadzie po podbiciu ceny to prędzej wrzucą ich do core niż do rare... Chociaż ich miejsce jest w rare jak w morde strzelił...
Jak pegazy w rarch to bedzie brakowalo jednego speciala... wiec co? trebki do speciali?? Moze byc dobre.
A tak na marginesie - to zaje* podmianka w nowych batalionach - 4 M@A za 2 pegazy... Robia nas w ch* az milo.
A tak na marginesie - to zaje* podmianka w nowych batalionach - 4 M@A za 2 pegazy... Robia nas w ch* az milo.
bo tak.