Ulubiona jednostka
Moderator: Gremlin
Ulubiona jednostka
Jaka jest wasza ulubiona jednostka? Łącznie z klimatu, siły, wyglądu figurek...
Moi to zdecydowanie wardencerzy, mają dużą siłę (zwłaszcza dzięki tańcom), ŚWIETNY KLIMAT i nawet niezłe figsy Poprostu są świetni
A Wy co sądzicie?
Moi to zdecydowanie wardencerzy, mają dużą siłę (zwłaszcza dzięki tańcom), ŚWIETNY KLIMAT i nawet niezłe figsy Poprostu są świetni
A Wy co sądzicie?
Ja też uwielbiam wardanser'ów ale i tak nigdy ich na turnieje nie biorę bo są plewni z porównaniu z driadami
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
ale powiedzmy sobie szczerze z kumplami mam ich zawsze i to 2 oddziały czasem i na turniejach ich biorę bo mam patent w rozpisce,ale na turniej który trzeba dobrze ugrać przegrywają na starcie z driadamimax1 pisze:E tam, bez urazy, ale to jest dosyć powergamerskie zachowanie. Zwłaszcza, że ich uwielbiasz i są twoją ulubioną jednostką
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
A ja z kumplami mam ich jeden oddział. Na turnieje nie jeżdzę póki co, ale też bym ich brał, Tak samo jak lorda wd Też jest zajebiście klimatyczny.
No, ale o turnieje się nie czepiam, jednak na nich chodzi głównie o wygraną
(chociaż ja i tak bym wd wystawiał, bo imo są mocni)
No, ale o turnieje się nie czepiam, jednak na nich chodzi głównie o wygraną
(chociaż ja i tak bym wd wystawiał, bo imo są mocni)
są mocni ale trzeba ich kitrać bo maren d6s4 ich zabija
Ja tam zawsze byłem wierny WD. Rzadko kiedy się nie spłacają, a mają super figsy, dużą siłę uderzeniową i dzięki tańcom nawet sporą uniwersalność. Poza tym coraz bardziej przekonuję się do WD Highborna
Trzeba przyznać, że WD są klimatyczni i to bardzo, natomiast nie zawsze są w moich rozpiskach. Zawsze to są GG. WW też niczego sobie:-)