PMoTM 10 Chaos Dwarf Sorcerer Lord by Ostry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMoTM 10 Chaos Dwarf Sorcerer Lord by Ostry
Chciałbym zaprezentować Czarnoksiężnika Chaos Dwarfów to moja pierwsza praca jaką wystawiam na PMoTM
Mimo że zamieszczam ją dosyć późno mam nadzieję że zdąży się on wam spodobać Komentarze mile widziane
Mimo że zamieszczam ją dosyć późno mam nadzieję że zdąży się on wam spodobać Komentarze mile widziane
Ostatnio zmieniony 26 mar 2008, o 11:00 przez OstryTM, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
bardzo dobry model...brakuje mi tlyko bąbli w lawie ;D ...robi sie latwo...kulka green stuffa an pol, przyklejasz
i potem malujesz od dolu do gory coraz jasniej
i na samej gorze na bialo, abo jasna cytrynka ;] i odrazy dodaje figurce urody ;D
i potem malujesz od dolu do gory coraz jasniej
i na samej gorze na bialo, abo jasna cytrynka ;] i odrazy dodaje figurce urody ;D
- Shakin' Dudi
- Masakrator
uwierz mi on umie takie rzeczy robic poprostu jest pierdołą i mu sie nie chciało :p
Na tych małych fotkach prezentuje się super. Ale... No własnie. Przy powiększeniu raczej niemile zaskakuje. Musisz koniecznie nad płynnością przejść popracować.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
fajna figurka maga.
tylko ze na konkurs to niebaldzo... w tym miesiacu herosi nie magowie... chyba ze zle temat zrozumialem...?
tylko ze na konkurs to niebaldzo... w tym miesiacu herosi nie magowie... chyba ze zle temat zrozumialem...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
w temacie jest napisane ze ma byc hero lub lord ... i tyle
- monsterstar
- Chuck Norris
ja sobie wchodze patrze na te fotki mniejsze myśle wszystko cacy, ale gdy te fotki się otworzy bardzo nie mile zaskakują... pracuj nad płynnąścią. Figurka na stół jest ok.
pzdr monsterstar
pzdr monsterstar