PMotM 10 Dwarf BSB- Zkonczony

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

nie wazne jak go pomalujesz - jest po prostu brzydki - do wymiany !!

@mapecie - ja eksperymentuje na wlasnych figsach moja tworczosc tyczy sie tylko moich figsow ... (swoja droga zazwyczaj maluje kolorami bladymi a nie zywymi ...)

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

[quote="dead"]nie wazne jak go pomalujesz - jest po prostu brzydki - do wymiany !!

Sam jestes Brzdzydki mi sie podoba ^^ :P

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

wiem(dumny jestes ze swego dziecka ;)) to tak jak mi sie podoba glut z pyska mego smoka HE...mimo ze wyglada jak glut ... ale prawda jest taka ze sztandar szpeci figse :/ - a mogla to byc twoja najlepsza !!

Draco
Chuck Norris

dead pisze:wiem(dumny jestes ze swego dziecka ;)) to tak jak mi sie podoba glut z pyska mego smoka HE...mimo ze wyglada jak glut ... ale prawda jest taka ze sztandar szpeci figse :/ - a mogla to byc twoja najlepsza !!
Tylko prawda jest taka jak ja przedstawil Mapet mnie narazie na nic lepszego nie stac i dlugo nie bedzie stac dlatego ciesze sie z tegoo co jest:)

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

przyjde do Ciebie i ci go wlasnorecznie odpiluje ;) za straty moralne postawiem browara i bedzie git ... ja bym na twoim miejscu sprobowal jeszcze raz - stac cie nawiecej i g.prawda ze nie stac !! jestes taki sam len jak ja i ci sie po prostu nie chce !! za dobrze cie znam !! leniu do roboty !!

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

sam sie wez do roboty hipokryto :]

Draco
Chuck Norris

Niestety nie umiem fot robic;/
Obrazek
Obrazek

PS To zielone na zywo wyglada lepiej^^

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

sztandar slaby, a reszta figurki nie jest zla...brakuje mi TRAFKI na podstawce ;) ...najlepsza bylaby zolta ;)

Awatar użytkownika
likwidator
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: likwidator »

ten krzewik czy jak to chcesz nazwać jest ogólniacko wporzo ale troszeszczkę według mnie za jasny , no rozumiesz nawet fajnie ale jeszcze krzewika tak jasnego nie widziałem no chyba że wiosenne pączki to są zielone ale on tu jest cały jaśniuteńko zielony.
Moje rada , albo przemaluj "krzewik" :mrgreen: albo wyrwij "krzewik" :mrgreen: i zmień na cos innego.
Figsa wporzo.

Awatar użytkownika
monsterstar
Chuck Norris

Post autor: monsterstar »

Krzewik jest może rzeczywiście za jasny, a reszta jak Gobo :wink:

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Fajnie pomalowany Dłorf, bardzo mnie sie metaliki podobają :) swietne odcienie. Co do sztandaru, no hym ładnie pomalowany ale imo zdeka przydurzy jak napisali przedmówcy. Ale nie wywalaj zmieniaj, zostaw jak jest taki jego urok:>

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

a mi się tak sobie podoba, może i ładnie pomalowany ale przez to że sam metalik prawie wygląda jak robocop jakiś a nie krasnal... :)

ODPOWIEDZ