Najgorsze Filmy Świata - nocny maraton filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Najgorsze Filmy Świata - nocny maraton filmowy
Zapraszam wszystkich do Jeleniej Góry na:
Organizuje to mój klub. Impreza całonocna. Jak ktoś ma blisko to będzie warto. Jakby się komuś nudziło to można zawsze jakąś bitewkę rozegrać. Mamy sporo sal
Organizuje to mój klub. Impreza całonocna. Jak ktoś ma blisko to będzie warto. Jakby się komuś nudziło to można zawsze jakąś bitewkę rozegrać. Mamy sporo sal
Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
"Plan 9 z kosmosu" oglądałem i kopie jajca. Co do reszty się nie wypowiem niestety.
A licky boom boom down!!!
Nie ma "Surfujący Nazista musi umrzeć" ani "Barbarzyńskie nimfy w piekle dinozaurów"
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
byłem na identycznym maratonie w Łodzi.
Genialne filmy.
A na ryjówki uwazajcie!!
Genialne filmy.
A na ryjówki uwazajcie!!
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- marcus_cheater
- Oszukista
Ryjówki sa fajne... Wyglądają jak psy chaosu połączone z wampirami strigoi... Mumia też niczego sobie, a robot wygląda jak kartonowy...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Nie ma Maglownicy: odrodzenie? e tam
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Ja ogladałem "Plan 9".
Błędów nawet nie trzeba sie doszukiwac, sa w kazdej scenie
Błędów nawet nie trzeba sie doszukiwac, sa w kazdej scenie
Mowicie tu o takich turbo porazkach - dla mnie , to obecnie do drugi film w kinie jest turbo porazka... Naprawde ciezko obecnie znalezc jakis dobry film w kinie , komedii dobrych jest w miare sporo , ale cos ambitniejszego - raz na ruski rok...
A chodzisz wogle do kina czy ogladasz filmy sciągniete z neta.Ziemko pisze:Mowicie tu o takich turbo porazkach - dla mnie , to obecnie do drugi film w kinie jest turbo porazka... Naprawde ciezko obecnie znalezc jakis dobry film w kinie , komedii dobrych jest w miare sporo , ale cos ambitniejszego - raz na ruski rok...
Ja np. jestem maksymalnym kinomaniakiem, srednio chodze raz w tygodniu do kina i powiem Ci ze spokojnie mozna znaleźć parę dobrych tytułów w ostatnim czasie z filmów akcji ostatnio bardzo spodobało mi się "Królestwo", z tych bardziej ambitnych "Aż poleje się krew" i "Michael Clayton".
Wszystkie polecam jeśli ktoś jeszcze nie widział, co prawda w kinach już nie lecą, ale znając forumowców nikt do kina nawet nie chodzi
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja chodzę, choć niestety nie tak często, jak bym chciała.Młody pisze:ale znając forumowców nikt do kina nawet nie chodzi
Ale muszę częściowo przyznać rację Ziemkowi, że w kinach leci też sporo gniotów.
Natomiast można znaleźć filmy naprawdę dobre... zwykle są w niekorzystnych godzinach, czasem w jednym kinie w mieście... ale warto.
Zauważyłam w ogóle niefajną prawidłowość...
Film oceniany przez krytyków wysoko jest właśnie w jakiejś niszy na miarę jedno kino, jeden seans dwa razy w tygodniu, a masówki lecą non stop we wszystkich kinach. Wkurzające.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
obejrzyjcie bitwe o ziemie - scenariusz by scjentolodzy, graja tez oni,
w empiku widzialem ostatnio dobry film sprzedawany z gazeta - Atak morderczych karacznow tytul robi wrazenie, ostatnio w tv lecial taki film(niestety tytulu nie pamietam) o gargulcach wysylanych przez nazistow do stracania samolotow aliantow. tez byl dobry
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.