ma byc widoczne, ze maja kusze. imperialne moga byc. niech to tylko jakos przyzwoicie wygladaMurmandamus pisze:CZyli musze te kusze dokleić? (moga być imperialne? bo pierwotne się zagubiły)

To można tam wygrać wyjazd na uk gt ?Szaman pisze: co innego konkursy i zabawy na imprezie urodzinowej w Paradoxie
jaki jest sens dawania w nagrode za 1 miejsce wyjazdu na gorszy turniej?Młody pisze:To można tam wygrać wyjazd na uk gt ?Szaman pisze: co innego konkursy i zabawy na imprezie urodzinowej w Paradoxie
chyba powinienem sie czuc urazony... i nawet jestem... malo smieszne barb naprawde malo...Barbarossa pisze:UKGT ssie, nikt poważny tam już nie jeździ, tylko Włosi, Pasiak i dzieci z Thorekiem.
Ojtam, wrzuciłem taką małą koleżeńską złośliwość, bo wiem, że śledzisz temat. Nie denerwuj się, wszyscy wiedzą, że jesteś świetnym graczem i filarem polteamu.bigpasiak pisze:chyba powinienem sie czuc urazony... i nawet jestem... malo smieszne barb naprawde malo...Barbarossa pisze:UKGT ssie, nikt poważny tam już nie jeździ, tylko Włosi, Pasiak i dzieci z Thorekiem.
ale zazwyczaj decyzje o pójściu na turniej podejmuje sie na kilka dni przed samym turniejemSzaman pisze:czas na decyzje byl dlugi, a bilety w sprzedazy przez 1,5 m-ca