Jedna z ostatnich prac, ta jednak doczekała się zdjęcia. Część zamówienia, ale baardzo przyjemnie się go malowało, sama rzeźba jest świetna i w przyszłości pokuszę się o jednego na własny użytek. Klik w obrazek przeniesie do coolmini:)
pzd
WH40k Deamon Prince
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Chaoschild
- Chuck Norris
Maska spoko choc ten pomysl juz pare razy widzialem. Podstawka swietna. Sam demon jakos nie straszy ale daje rade
Zgadzam sie w zupelnosci - jest dokladnie pomalowany , ladnie , estetycznie , ale kurcze kolory samego demona sa masakra ( a podobno o kolorach nie powinno sie rozmawiac , bo to rzec gustu - jednak czasem kontrowersyjny ich dobor moze sprawic , ze duza liczba osob bedzie odrzucona figurka )Raptaparat pisze:Technike masz dobra, ale dobor kolorow jest bardzo nieladny. Juz nawet nie tyle zestawienie co sam wybor barw jest zly. Szczegolnie kolory ciala i blony skrzydel mi sie nie podobaja. Moze mocniejsze rozjasnienia by to ratowaly, nie wiem.
Co mnie zmiazdzylo w figurce to miecz- no jest turbo rewelacyjny - naprawde pelna klasa.
rogi i mieczyk super ... reszta az sie prosi o jeszcze jedna warstwe rozjasnien ... mysle ze poprostu nabywca dostaje to za ile zaplacil
Podpisuję się pod śłowami Treevilla. (ale to juz chyba pisałem tu)
Ewin ale sobie utrudniasz życie. óż pasuje do fartuszków gospodyń, czerwień do krwi a srebrny do zbroi. pasuje? Po prostu wymyśl sobie schemat kolorystyczny armii ( łacz najlepiej jakiś ciemny z jasnym żeby kontrast bły. Czerń i biel, fiolet i zółć itp) Popatrz sobie na galerie cmon itp.
PS: o co z górnikiem chodzi?
Ewin ale sobie utrudniasz życie. óż pasuje do fartuszków gospodyń, czerwień do krwi a srebrny do zbroi. pasuje? Po prostu wymyśl sobie schemat kolorystyczny armii ( łacz najlepiej jakiś ciemny z jasnym żeby kontrast bły. Czerń i biel, fiolet i zółć itp) Popatrz sobie na galerie cmon itp.
PS: o co z górnikiem chodzi?