Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
oby nie ... bo dzien bez BP to dzien stracony ...Skavenblight pisze:Wróciliśmy - hura
Pytanie, czy sytuacja może się powtórzyć?
problemy pewnie sie jeszcze powtorza.. zapewne obejrzymy jeszcze nie jedna 502 czy 503Skavenblight pisze:Wróciliśmy - hura
cieszmy sie tymi chwilami gdy BP działa
Bo patrząc na ilość downtime'ów na stronie hosta nie będą one długie
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
zeby nie bylo takich jaj 31 marca ... bo jak zwykle na ostatnia chwile bede dawac fotki na Pmotm 10
Cały czas mogłeś wchodzić?Szaman pisze:ja nie mialem zadnych problemow, ale moze akurat dobrze trafialem z wchodzeniem
http://img413.imageshack.us/my.php?image=eeegy0.jpg - czy to znaczy, że mam przeskanować kompa czy co? kurde, juz od jakiegos czasu pada mi border, ale to juz przesada
Może. Eksperyment z Rootnode, z powodu ostatniego downtime, uznaję niniejszym za nieudany. Spadamy na jakiegoś VPSa. Do końca kwietnia pewnie będzie po przenosinach (jak znam swoje parcie, to pewnie w drugim tygodniu kwietnia).Skavenblight pisze:Wróciliśmy - hura
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Posłusznie melduję, że kilka razy pod rząd zalogowałem się.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Miałem parę razy sytuację, że się loguję i mnie nie zalogował i tak parę razy aż w końcu się udało. Melduje.
"Critical Error - Could not connect to database" Nie zabrzmiało to zbyt miło
Ja miałem takie 3 przed chwilką.