Vargulf i Cairn Wraiths - pomalowane

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Vargulf i Cairn Wraiths - pomalowane

Post autor: Sławol »

Ach, zapomniałem skomentować wraithy...

Bardzo mi się podobają. W sumie rewelacyjnie prezentują się w niebieskim, jasnoszarym, jak i zielonym kolorze (jak we "Władcy pierścieni" armia nieumarłych). Twoje wyszły bardzo dobrze - podoba mi się taki "duchowy" klimat, który udało Ci się uzyskać m. in. poprzez jasne kolory i białe czaszki, wyglądają jak zamglone i takie "puste" (dzięki kontrastom przy szatach).

Aha, nie wiem, czy jedno ostrze kosy tylko tak wyszło, ale to z lewej jest świetnie wycieniowane, natomiast pozostałe jakieś takie poszarpane... całuny mogą być, natomiast ostrza widziałbym gładsze. No i banshee skupia wzrok jako centralny model oddziału =D> Bardzo mroźna w dodatku, czysta śmierć :)

Podstawki OK, typowe zarośnięte cmentarzysko :) Może ciut za zielone, ale to szczegół :)

Pozdrawiam
Sławol
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

HEhe Kawał dobrej roboty. Varghulf mi się osobiście nie podoba ale to już rzecz osobista:) Generalnie Fajnie to wyszło, duzo pracy i pozytywny efekt. Wraithy bardzo ładne, zwłaszcza że na szybko :)

No i widzę że jednak zdjąłeś tą sówkę ;D:D:D:D:D

ODPOWIEDZ