Miala byc to rozpiska na miecz w ozarowie, ktory niestety sie nie odbedzie, ale chcialem zapoznac sie z waszymi opiniami
1 * Duza Szef Goblinow @ 143 Pts
General; Wielki Topor; Lekka Zbroja; Tarcza
Swinsztych Porka [40]
1 Rydwan @ [60] Pts
2 Wilk @ [0] Pts
2 Goblin @ [0] Pts
1 Szaman Goblinow @ 140 Pts
Czarodziej 2 poziomu
Zwoj Rozproszenia [25]
Ubij-pierscien Nibbli [25]
1 Szaman Goblinow @ 130 Pts
Czarodziej 2 poziomu
Rog Urgoka [40]
10 Jezdzcy Pajonkow Lesnych Goblinow @ 148 Pts
Wlocznia; Tarcza; Sztandar; Muzyk
10 Wielki Pajonk @ [0] Pts
5 Wilczy Jezdzcy Goblinow @ 70 Pts
Wlocznia; Krotki luk; Lekka Zbroja
5 Wilk @ [0] Pts
5 Wilczy Jezdzcy Goblinow @ 70 Pts
Wlocznia; Krotki luk; Lekka Zbroja
5 Wilk @ [0] Pts
5 Wilczy Jezdzcy Goblinow @ 65 Pts
Wlocznia; Lekka Zbroja
5 Wilk @ [0] Pts
30 Nocne Gobliny @ 127 Pts
Tarcza; Sztandar; Muzyk
1 Fanatyk @ [25] Pts
30 Nocne Gobliny @ 127 Pts
Tarcza; Sztandar; Muzyk
1 Fanatyk @ [25] Pts
8 Hop - Gobliny @ 120 Pts
3 Trolle @ 120 Pts
Kosci Mocy: 6
Kosci rozproszenia: 4
Modele w armii: 118
Total Army Cost: 1500
Orki 1500 pkt.
fajne, chciałbym trafić na Ciebie na tym turnieju
znalazłem kolejnego buga: ubij pierscien Nibbli kosztuje 20pts
znalazłem kolejnego buga: ubij pierscien Nibbli kosztuje 20pts
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
na trolle masz za maly LD. Wywal i daj za nie np pump wagony.
Hoppersi - 9 wystaw za zyskane punkty. MIedzy 8 a 9 jest ogromna przepasc (trzeba zabic o 1 wiecej zeby dostac pkt za pol oddzialu)
Hoppersi - 9 wystaw za zyskane punkty. MIedzy 8 a 9 jest ogromna przepasc (trzeba zabic o 1 wiecej zeby dostac pkt za pol oddzialu)
nie wiem jak u was , ale u nas Squigi są celem numer 1 dla czarów i strzelania , także cieszę się jak jakimś uda się dojść do walki...TruePunk pisze:... MIedzy 8 a 9 jest ogromna przepasc (trzeba zabic o 1 wiecej zeby dostac pkt za pol oddzialu)
(bo nie mogą całą gre siedzieć w lesie, a zwykle na animozji z niego wychodzą )
- <Van-Bydle>
- Powergamer Rozpiskowy
jak sie ma 3 oddzialy w armii hopow to ktorys dojdzie
a z tymi trollami to fakt, staja sie bardzo losowe przy 6 ld generala, a pump wagony dodadza tej rozpisce jeszcze wiekszej losowosci
dzieki za ta rade
a z tymi trollami to fakt, staja sie bardzo losowe przy 6 ld generala, a pump wagony dodadza tej rozpisce jeszcze wiekszej losowosci
dzieki za ta rade
1)po kiego grzyba akurat 10 pajonkow? rank bonusu i tak miec nie moga...
2)trolle...hmmm...do klopa...jak nie masz strzelajacego speciala to DD najlepszym wyborem
3)generalowi zmien przedmioty-jak mu dasz la,ench.shield to bedzie mial raptem2+AS do tego SoM albo trinket
4)siatki dla najtkow...teraz to sa cieple kluchy...z siatkami jjuz moga zrobic psikusa
5)mono special...hmmm....ja bym tam dal albo jeszcze jeden rydwanik albo 2xchukki/rock lobbera (i 2x9pomidorkow)
ps.squigi nie moga zadeklarowac ze sie nie poruszaja...one maja ruch wymuszony
2)trolle...hmmm...do klopa...jak nie masz strzelajacego speciala to DD najlepszym wyborem
3)generalowi zmien przedmioty-jak mu dasz la,ench.shield to bedzie mial raptem2+AS do tego SoM albo trinket
4)siatki dla najtkow...teraz to sa cieple kluchy...z siatkami jjuz moga zrobic psikusa
5)mono special...hmmm....ja bym tam dal albo jeszcze jeden rydwanik albo 2xchukki/rock lobbera (i 2x9pomidorkow)
ps.squigi nie moga zadeklarowac ze sie nie poruszaja...one maja ruch wymuszony