Piękne te figsy może nie są ale przynajmniej szybko pomalowane
I po promocji trochę lepszy ludek z 40k
Panna i ogniołak
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Niezła jest figurka z laską i tego Imperialnego kogoś co wygląda jak servitor .
Panienka bez przesady, nie jest taka zła No żywiołak żeczywiście biedny dosyć ale dym całkime dymnie wyszedł
Serwitor. Nie przemawia do mnie cień na kapturze (druga fota) no i ogółem czerwonemu jeszcze troche głębi bysie przydało gdzieniegdzie a gdzieniegdzie rozjaśnień. Moge wiedzieć jak robiłeś pergaminy? Fajnie bardzo wyszły
Serwitor. Nie przemawia do mnie cień na kapturze (druga fota) no i ogółem czerwonemu jeszcze troche głębi bysie przydało gdzieniegdzie a gdzieniegdzie rozjaśnień. Moge wiedzieć jak robiłeś pergaminy? Fajnie bardzo wyszły
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
A to dym był??????ale dym całkime dymnie wyszedł
Nie wiedziałem na serio
-
- Pseudoklimaciarz
Ja myślałem że to jakiś kawałek skały roztopionej...
-
- Kretozord
Vomit + polished bone od RMS, nie wiem w jakich proporcjachPiotrax pisze:Moge wiedzieć jak robiłeś pergaminy? Fajnie bardzo wyszły
Tak, to coś to dym, zanim nie spędziłem pół godziny wpatrując się w figsę sam nie wiedziałem jak to pomalować.
Panienka i w40kowicz niezle , ogniolak imho slaby - jedynie dym w nim fajnie wyglada , a reszta zlewa sie za bardzo... W W40kowiczu super wyszly pergaminy , ladna czerwien , metaliki takie totalnie podstawowe imho - stac sie na wiecej , no ale jak robota promocyjna to rozumiem , ze nie chciales sie przemeczac. Do panienki nie mam zastrzezen.