MASTERMIND-Gdańsk 12-13 kwietnia 2008r. !!!
Przy okazji przypominam o tym ze na terenie szkoły obowiązuje zakaz picia.
Ale u Mapeta nie
Ale u Mapeta nie
ej no bo niby to ja to zaraz picia zakaz, jestem grzeczny.
Doszedł nam nowy sędzia.
Mamy zatem komplet ;]
Mamy zatem komplet ;]
- swieta_barbara
- habydysz
Kto sie z Warszawy rusza? Chetnie sie zalapie na transport samochodem.
Darek i Shino się pewnie wybierają bo sędziują
Jest lista zgłoszonych, tyle że w pierwszym poscie, znając zycie to mnie zasypiecie zgłoszeniami w 2 dni przed masterem ;/
Rozpiski najlepiej w txt lub html.
nie bój żaby Poznań, Bydgoszcz, Lublin juz sie zapowiedzialy Toruń mysle ze tez daleko nie maFisch pisze:ponawiam pytanie: Czy ktoś z Warszawy się wybiera?
Bo w innym wypadku to chyba wyjdzie lokal z Waszego turnieju
a z Wawy masz 2 sedziow ktorzy jakos dotrzec musza gadaj z nimi
pzdr
Jakby lokala w warszawie nie było w tym samym czasie to pewnie frekwencja by była z wawy, a tak muszę chyba liczyc na inne miasta. Wiem tyle ze od nas bedzie duzo osob, zalezy od przyjezdnych,
Młody nie narzekaj na lokala w Warszawie (ktory ma ograniczenie do 20 osob).. jakby tak spojrzec przekrojowo to podczas wiekszosci Masterów były gdzies jakies lokale (czesto całkiem blisko).Młody pisze:Jakby lokala w warszawie nie było w tym samym czasie to pewnie frekwencja by była z wawy, a tak muszę chyba liczyc na inne miasta. Wiem tyle ze od nas bedzie duzo osob, zalezy od przyjezdnych,
Juz lepiej by było gdybys ponarzekał na bliskosc terminu do WI i GT
Jak macie ograniczenie do 20 osob to luzik, nie jest strasznie.
A co do tego WI i GT to miałem opcje 2 tyg od WI, 2 od GT; albo 3 od Wi i 1 od GT.
Zobaczymy, mi sie wydaje ze bedzie te 60 osob.
A co do tego WI i GT to miałem opcje 2 tyg od WI, 2 od GT; albo 3 od Wi i 1 od GT.
Zobaczymy, mi sie wydaje ze bedzie te 60 osob.
Młody, nie widzę się na liście a zgłaszałem się już dobry miesiąc temu Mam nadzieję, że to tylko przeoczenie a nie złośliwość