PlayMini of The Month 11 - kwiecień
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Chaoschild
- Chuck Norris
Jak dla mnie temat chybiony. Malo kto bedzie odswiezal oddzial ktory juz raz byl malowany np 5 lat temu, predzej wrzuci go do rozpuszczalnika i pomaluje od zera znowu.
Według regulaminu - takPoNuRy pisze:czydo konkursu moze byc zgłoszona praca która bedzie miał nowe tarcz bronie, sztandar i pare elemntów z gs. czy oddział musi byc całkowicie przemalowany
"Najlepiej bez przemalowywania" nie oznacza "przemalowywanie zabronione"Jak dla mnie temat chybiony. Malo kto bedzie odswiezal oddzial ktory juz raz byl malowany np 5 lat temu, predzej wrzuci go do rozpuszczalnika i pomaluje od zera znowu.
Tylko o zdjęcia przed i po prosimy!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Potraktuj moje stanowisko jako uściślenieGobo pisze:no to sie zdecydujcie... bo Fanatyk pisal ze nie wolno zmyc i malwoac od nowa ;(
Znaczy, przekonam Fanatyka żeby dopuścił prace przemalowane. Warunek jak zwykle - zdjęcia przed i po.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Gobo masz racje ... gdyby tematem byl prima aprilis (czyli figurka z bekowym akcentem) a nie wiosenne porzatki frekwencja byla by taka jak zawsze
a tak wogule to kiedy doczekamy sie tematu na miesiac maj ??? kumam ze mamy łikend i ze nie kazdy teraz siedzi przd kompem ale dni na malowanie uciekaja
a tak wogule to kiedy doczekamy sie tematu na miesiac maj ??? kumam ze mamy łikend i ze nie kazdy teraz siedzi przd kompem ale dni na malowanie uciekaja
dobra ... SexRocket wygral PMOTM 11 ... robi to jakas faktyczna roznice ??? dla mnie konkurs z jednym uczestnikiem to tak jak by go wogule nie bylo
Kochane Smurfy moje,
Po pierwsze, temat SexRocket'a nie miał zapisku "PMOTM 11" - ja wszystkiego nie mam czasu czytać
Po drugie, ja się tematu nie dotykam dopóki nie dostanę potwierdzenia od Tomasha odnośnie majowej edycji. Klapa PMOTM 11 sugeruje że trzeba coś zrobić z tematami.
Jakby co to przedłużymy termin - ja wolę się upewnić z tematem niż potem zmieniać.
Po pierwsze, temat SexRocket'a nie miał zapisku "PMOTM 11" - ja wszystkiego nie mam czasu czytać
Po drugie, ja się tematu nie dotykam dopóki nie dostanę potwierdzenia od Tomasha odnośnie majowej edycji. Klapa PMOTM 11 sugeruje że trzeba coś zrobić z tematami.
Jakby co to przedłużymy termin - ja wolę się upewnić z tematem niż potem zmieniać.