1350 [DE] na Masterminda.

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

1350 [DE] na Masterminda.

Post autor: Murmandamus »

Armia przewidziana na Masterminda. Oto jej historia.

Jeden z członków rodu Kseloth będącego komendantem jednej z północnych stanic stojących na granicy z ziemiami chaosu. Ashram jest bezlitosny i wyładowywuje swą frustrację z powodu niechcianego przydziału na odelfiu na pałętających się w okolicy plemionach hungów a czasami na swoich własnych podkomendnych. Uspokoja go czasem jego siostra Pirotess.

Noble Generał na Cold One(Ashram Kseloth)
Sword of Might,Enchanted Shield

Pirotess, uprzednio rodu Kseloth, teraz jedna z siostr wiedzm równierz
popadła w niełaskę na skutek nieudanego eksperymentu. Zabawnym wydało się jej przełożonym a zwłaszcza Morathi zesłanie jej do północnych
stanic gdzie pełnił służbę jej brat.Pirotess jest jego kochanką i doradczynią mając na niego uspokajający wpływ gdy zdarzy mu się wpaść w szał z powodu swych frustracji z zesłania.

Sorceress 2lv Darkstar CLoack,Dispell Scroll(Pirotess Kseloth)

Zwiadowcy stanicy meldują o ruchach wrogich plemion Hungów za północną granicą. Na swych szybkich rumakach przemierzają stepy pustkowii chaosuy z niezwykłą prędkością.

2x5 Dark Riders kusze,muzyk

Garnizon stanicy którym dowodzi Melek. Zaprawieni wojownicy w przygranicznych utraczkach i bitwach. Z lubością wykonują swoje obowiązki wiedząc że nie zabraknie im darmowych worków treningowych w postaci barbarzyńskich Hungów których mają pod dostatkiem.
20 Warriors Full command Group

Błogosławione bestie Khaina. Ich małe gniazdo znajduję się nieopodal
stanicy. Często są dokarmiane przez stacjonujące tam mroczne elfy świeżym mięskiem barbarzyńców z północy.

5 Harpies

Osobista gwardia Meleka należąca do rodu Ardanien złożona z wyszkolonego rycerstwa. Wraz z Melekiem zostali tu przydzieleni jako że część niełaski swego pana spada zawsze na jego podwładnych.

6 Cold One Knights full command
War Banner

Ulubione "zwierzątko" Meleka i jego siostry o wdzięcznym imieniu Gnatożuj. Został on zakupiony od rodu Ardanien kilkadziesiąt lat wstecz i odtąd służy swemu właścicielowi. Melek z lubością dokarmia Gnatożuja niewolnikami, Hungami a czasem nawet którymś z własnych żołnierzy gdy
ten ma pecha lub uczynił coś za co Melek skazał go na śmierć

Veteran War Hydra(Gnatożuj)
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Fajna opowiastka... naprawde fajnie się czyta, najlepszy kawałek z tą siostrą kochanką. A rozpa mi się niepodoba

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

A myślałem, że moja rozpa na Masterminda to przegięta jest. Boję się tego - sam bym się tym zmasakrował !! Straszne.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Przegięta? Huh? NAwet Bolt Throwerów nie ma i rydwanó też nie.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Coldy z WB, Hydra wojenna, magiczka z 5 PDkami, do tego harpie, 2 oddziały DRów z kuszami i na dokładkę kloc rankowej piechoty - no rzeźnia normalnie. Tą armią każdą plewną zmasakrujesz.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Mroczne elfy są "plewne" same w sobie. Cokolwiek by nie wziąć kwestia tylko mniej czy bardziej.

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Ja wolę mniej...

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

niewazne czy DE są plewne czy nie...na mastermindzie prawdopodobnie mało kto będzie miał zaporę magiczną i coś konkretnego zeby ruszyć hydrę...CoK z warbannerem też są dosćmocne, jedynie na strzelaniu poskąpiłeś trochę :wink:

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Ja tam mogę z tym zagrać - np. w pierwszej bitwie i z uśmiechem na ustach... zmasakrować swoją rozpiskę ;)
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

sciamitar no to zrob rozpe którą mogłbys spokojnie wygrac :)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Wygrać? Ja zrozumiałem co innego ^^
i z uśmiechem na ustach... zmasakrować swoją rozpiskę
Mimo to trudno będzie ci zagrać coś konkretnego - ja bym albo poszedł w stronę magii (2 czarki) albo zrezygnował zupełnie (bsb z seal of ghrond). Hydra to już twój wybór, gorsza od bolcy, ale grać można wszystkim.

ODPOWIEDZ